ozge07070 Burcinirak bulantı çekiyordum kuzum 6. Haftamda başlamıştı şuan hala bulanıyor ama ilaç kullanıyorum kullanmazsam hiç bişey yiyemiyorum
Burcinirak ozge07070 benimde öyle 11.hafta başladı bulantım 23 haftalık haka devam.İite bulantı çok yaşayanların genelde pek bir şey alerjiğini görmedim ondan Bi sorayım dedim 🙈🙈
Halime0638 Deletedmom623737 bende öyleydim ilk zaman yesil elma diye Can atıyordum sanirim vücutta eksik olan bi sey o elmada vardi bilemedim😂😂😂 sonradan gecti ilerleyen zamanlarda
VebnesSebili haftadayım yalnızca kaymak çekti o kadar. O da zaten köyde yaşıyorum komşulara sorduk getirdiler. :)
nhduman Günlerdir semizotu istiyorum ama asla bulamıyoruz asla… bulsam herhalde yıkamadan yerim bir sürü bir sürü 🤤
Marisu Dondurma simit çiğ köfte kamkat kefir bol sarımsaklı tarhana çorbası şimdi bal kabağı tatlısı anneme yaptırcam onuda 😄😍
Nur1098 Bir tek 🍓 çilek aşerdim hiç nazlı bir hamile olamadım😕 belkide nazlandırmadı eşimde problem var bilemedim 🤭😂
Gamze890 3265 ilk aserdiğim lokum buskıvıydı oturup 6 tane yemiştim normal hiç sevmem şimdi ikizlere hamileyim ☺️♥️
edanurbalci Aşerme bahanesiyle anneme her gidişimde dolma yiyorum sağolsun 😄😄 bitmez bendeki bu dolma aşkı 😍😍