Seyma_ck 3265 normalde önüme koysalar kolayı zorla içerim.Bi gün gözlerimi kapattığımda kolanın asitlerini görmeye başladım resmen aşermek bu herhalde ve içince rahatlık geldi ve çilekli pastada da aynısı oldu🙈
BeyzaF 3265 ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce hiç görmemiş gibi turşu yemiştim 1 hafta yemiştim o turşuyu ama deli gibi canım istiyordu 😂
tomrisveannesi Herkesten görüyordum hamile kalmadan önce yok gecenin bi vakti canım şunu çekti bunu çektii kocamı kaldırdım yatağından aldırdım alacak tabi söylemlerini. Hep abartı gelmişti bana. Hamileyken de hiçbirşey aşermedim. Hala da aşermeye inanmıyorum. Ya gerçekten de insanlar bu durumu abartıyor yada ben aşermedim😅😂 yani eşim normalde de ben birşey isteyince alır ikiletmez ama bende gecenin bir yarısı istemem zaten🙂
3265 tomrisveannesi ayy ne güzel yaa benim eşim asker kayınvalidem kötü davranıyor çok şanslısınız 😭😭
Turcgil esmer3 linç yemeyelim ama banada 😁 zaten hamile değilken bile canım bişi isterse alır yerim yani şimdide öyle yoksa mevsimi değilse de yapacak bir şey yok düşünüp düşünüp gözünde büyütmeyeceksin olacak bitecek 😂
esmer3 Turcgil ben yedim linç yeterince canım bu konuda ama bilimsel olmayan bi şeye de sırf hamileyim diye inanacak değilim test ettim gerçekten de yokmuş öyle bi şey🤣🤣
alistero Benim normalde canım sürekli bisiler çekerdi. Ailem, eşim dalga geçerdi 🤭 hamileliğini düşünemiyoruz diye 🤭 ama malesef 4 ay biticek bulantı kusmadan hiç birşey yiyip içemiyorum. Benim yerime eşimin saolsun çekiyor canı 🥰😂
prenses_annesiiii Beyazguvercin2 çok teşekkür ederim düşüncen için canım maalesef zonguldak ereğlideyiim 😩😂