iki_minik_annesi 3265 31+1 haftalik hamileyim asermeye giriyormu bilmiyorum ama canim acayip dondurma istiyo ve gribim 😁😁😁
iki_minik_annesi 3265 masterchefte gormustum gece canim anjelika erigi istemisti ertesi sabah bulup hemen almistik 😁😁
Kubra_elif_ahmet kahvesever__ Bizde ekmek yapıyorduk canım çemen istedi ama öyle böyle değil bildiğin ağızım sulandı 😂kayınbabama yalvardım resmen baba birazcık al gel diye🤣sağolsun buldu getirdi. Çok çaresiz kalsaydım da tozunu alıp evde yapacaktım
Ummugullu Ozgebhb bende geçen arkamızda polis önümüzde tıkalı bir trafik varken eşime su simitciden simit al dedim polis kornaya basıyor eşim simit almaya çalışıyor bana ama güzeldi ))
Burcinirak ozge07070 çok mide bulantısı çekşyor musunuz peki?Bende 23 haftalığım yediğini çıkardığımdan dolayı aşerexek fırsat bulamadım 🙈😂😂😂
ozge07070 Burcinirak bulantı çekiyordum kuzum 6. Haftamda başlamıştı şuan hala bulanıyor ama ilaç kullanıyorum kullanmazsam hiç bişey yiyemiyorum
Deletedmom623737 Halime0638 ahahah bende aynı şekil ama gebeliğimin ilk zamanları gece deli gibi elma aşermiştim eşim gidip almıştı hatta sevinmişti gecenin körü çok basit bir şey aşerdim diye 🤣🤣🤣
Halime0638 Deletedmom623737 bende öyleydim ilk zaman yesil elma diye Can atıyordum sanirim vücutta eksik olan bi sey o elmada vardi bilemedim😂😂😂 sonradan gecti ilerleyen zamanlarda
Birgul 3265 ayy 7/24 çiğköfte yemek istiyordum bi araa, ilk başta kavanoz kavanoz turşu yemişimdir heraldeee 🙄🙄😂😂
gamzeli27 Sssna Daha belli değil canım 9 haftalık 🥰 Hayırlısı olsun ilk gebeliğim sadece çok merak ediyorum 🤭