dezgi misslaviniaa valla göğüslerim de dokununca bir hassasiyet var geçen ay regl oldum hamilelik yoktu mesela hiç göğüs ağrım da olmamıştı benim regl olduğum gün başlar sancıları ve ağrılarım genelde
misslaviniaa dezgi valla bende dayanamadim bugun oglenden somra test yapdim 5dakka gibi biseyde silik cok silik bi cizgi cikti heyecanlandim..varsa bile ilk idrarla yapsaydim belkide belirgin ckardi yarin gene yapcam @Ftos @Efdalya @Yusufayazin__annesi @Alparslaninannesii @Ozgamzeoz @bejanne00
Ftos misslaviniaa valla canım bazen oluyor bazen olmuyor değişiyor belirti aramıyorum çünkü ne zaman bişiler arasam hrp boş çıktı
dezgi misslaviniaa Ay inşallah yarın da çıkar hatta daha belirgin çıkar 😍 benim de bugün inanılmaz kasık sancıları oluyor hafif bir kahverengi akıntı başladı inşallah bebegim yerlesiyordur🤭😍
pims dezgi ben üzgünüm bir oyun bozanlık yaptım 😔 cuma yapcaktık ama bugün arkadaşım erken gebelik testi al beklemene gerek yok dedi gittim tabi aldım yaptım. Ama bu ayda olmamış 😔😔negatif çıksa çıkardı die düşünüyorum
dezgi pims olsun üzme kendini daha regl olmadın sonuçta 🤭 hemde şimdi olmuyorsa da bir sebebi vardır 💕 hayırlı zamanda olsun kuzumm
dezgi misslaviniaa bende dayanamayıp yaptim ve test bozuk hiç çizgi çıkmadı 😂😂 tek bir tane bile yok 😂