Sims4 Benim de bat 6 ocak ben test yapmak yerine kan verme taraftarıyım ama onun için erken mi sizce ? Kan da kaç gün önceden çıkar . Test alsam erken gebelik testi olarak en güvenilir hangisi , elimde kaset test var o da öncesinde göstermez
misslaviniaa Sims4 bence kan analizi verirsen cikar ilk once kana gecer hcg hormonu cunki azda olsa orda belli olur
misslaviniaa Sims4 valla canim ben dun kaset test yapdim 5dakka falan sonra silik bisey cikti ama anlam veremedim..bende bat 4
misslaviniaa Sims4 yumurtlaman ne zaman oldu?o gunden bugune kadar say az da olsa cikar diye biliyorum ben cunki dollenme oldukdan 14gun sonra idrara geciyorsa kana ondan once geciyor..ama bi kac gun daha bekle cunki her kesin bunyesi farklidir kimisinde erken cikar kimisinde gec..gec dollenmede ola bilir ondan diyorum..ben mesela dun kaset test yapdm adetime 6gun vardi 6dak falan sonra silik cizgi cikti ama genede umutlanmak istemiyorum iste..onun icin diyorum yaa bende mesela varsa eyer benim kanima coktan gecmistir kan analizi versem cikar
Sims4 misslaviniaa maşallah canım erkenden çıkmış evet kanda çıkar seninki 🌸🙏🏻, evet belki bi kaç hün daha bekleyebilirim yumurtlama 22 aralıkta oldu yani 8gün geçmiş oluyor. Senin yumurtlamadan kaç gün geçti
misslaviniaa Sims4 benim yumurtlama gunum 15ini gosteriyor 14u ve 16si ilisiki oldu..seninki evet erken canim biraz bekle diiyorumda insaniz iste sabredemiyoruz..InsAllah bu postun altina guzel haberler paylasiiriz🌹🌹🌹
misslaviniaa Sims4 Sende takvim kullaniyormusin?ben hem takvim kullaniyorum hemde uzayan seffaf akinti oldugu zaman anlaya biliyorum
misslaviniaa Sims4 benim ewim asker bi turlu yumurtlama gununu tutdura miyorduk..ama bu ay oldu insAllah hamile kalirim ben ve tum isteyenler🤲🤲🤲
Sims4 misslaviniaa ben takvim kullanıyorum canım ama bu ay elimde ovülasyon testi vardı onu da kullandım takvimden bir gün önce yumurtlama gösterdi ovülasyon testi, yumurtalamadan bir gün önce yumurtlama günü ve çatlamayı değerlendirdik bakalım inşallah bende güzel haber alırım bu ay
misslaviniaa Ebrbre gecmedi canim daha 5gun var bunuda dun yapdim adete 6gun kala hemde oglen vakti sabah ilk idrarla diyil yani ama bilmemki☹️☹️
misslaviniaa Ozgamzeoz evet daha 5gun var adete insAllah tum isteyenler hamile olur yeni yilda mutlu haberler paylasiriz..ama genede umitlenmek istemiyorum
Ebrbre misslaviniaa sen bi iki gün sonra testi tekrarla canım adetin geçince de doktora git kan testi ver bende 8 gün kala öğrendim ama süreç yıpratıcı oluyor yükseldi mi yükselecek mi diye darlanıyor insan bu sürede bi yerlere uzanmamaya ilişkiye ağır kaldırmamaya dikkat et bol bol su tüket meyve sebze tüket inşallah vardır(şuan var görünüyor) 🥰
Ozgamzeoz misslaviniaa ay heycanla bekliyorum inşallah tahmin ettiğimiz gibi gebesindir . Bende 6 gün beklicem bakalım