misslaviniaa Ebrbre Fotoyu buraya ata bilirmisin kopyalarsan zaten dusucek buraya.afetine kac gun var bende 9 gun var acaba gosterirmi yumurtlama gunum bu ayin 15i olmis takvime gore deyerlendirdim bir gun once ve 1gum sonrasini
misslaviniaa Alparslaninannesii evet bi postda gormisdim karin alti yumusaksa hamilelik belirtisi sertse adet olucakmisniz
AysUysal bejanne00 selam, benimde kaç gündür agrım var bugün daha cok oldu batmalar oluyor kasıklarımda az daha agrısa doktora gitcektim ama yarın da olursa bi gitcem bakalm
ilkimgamze https://resimyukle.io/r/dUEh77tlP8 Kızlar testim hakkinda ne düşünüyorsunuz yumurtlama var mı sizce ?
dezgi misslaviniaa merhaba canı benimde bat 7 ocak. Bende şişkinlik ve ara ara başlayan regl hissi var ama regl agrisi her zaman ki gibi sökülmesi ağrısı gibi değil de daha farklı sanki🥲
misslaviniaa dezgi merhaba canim peki gogus agrisi varmi?cunki bende adet olucaksam 10gun onceden goguslerim agrimaya baslar ama simdi oyle bisey yok @Yusufayazin__annesi @Ftos
Yusufayazin__annesi misslaviniaa bat 6 ocak bi kac gundur hafif kramp oluor bazen sag bazen sol insallah umutlsrim bosa cikmaz 2 bebegimizi istiyoruz 6 aydir korunmiyorum bi taraftan erken gebelik testi yapmak istiyorum ama ya cikmazsa diye yapamiyorum
Erenediz Ftos Valla ben hamile kalırımda daha işte göremem diye dip köşe çekmeli itmeli iş gördüm öyle 😄 bişey olmaz allahın izniyle
dezgi misslaviniaa valla göğüslerim de dokununca bir hassasiyet var geçen ay regl oldum hamilelik yoktu mesela hiç göğüs ağrım da olmamıştı benim regl olduğum gün başlar sancıları ve ağrılarım genelde
Ftos misslaviniaa valla canım bazen oluyor bazen olmuyor değişiyor belirti aramıyorum çünkü ne zaman bişiler arasam hrp boş çıktı