Sevilay_Demir Sultanuhra16 27. hafta 941 gram 37 santim 3gün önce gittim kontrole bana kilosu az geldi ama doktorum normal dedi
Elfhsyn SayeMom şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı doktorum da bir hafta ileri normal olduğunu söyledi
Elfhsyn QueenMommy şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı doktorum da bir hafta ileride normal olduğunu söyledi
Elfhsyn emeell sizin bebeğiniz kilosu normaldir bizimkisi kilolu olduğu için öyle olabilir her bebeğin kilosu aynı olcak diye birşey yok ayrıca 😊
Senays yerimseniben34 benimde 26 hafta 980 normal dedi ama bana az gibi geldi sanki🤭🤷♀️mide bulantim da geri geldi zar zor yicem ama 😁
Hiranurr00 Gebe111 peki doktorun bisey dedimi benimki 30 haftada 1 kilo 60 gramdi doktorum cok zayif dedi acaba altan yatan bebekte bi hastalikmi var dedi cok korkuyorum
Gebe111 Hiranurr00 yoo demedi gayet iyi dedi haftası ile uyumlu dedi hatta doktorum doçent ne derse inanıyorum açıkcası
Senays yerimseniben34 dr umda öyle dedi ama erken doğum riski olduğu için belkide ben hemen büyüsün istiyorum 🥲😁
yerimseniben34 Senays önemli olan sağlıklı olması kilo değil kafaya takılacak bir konu değil açıkçası benim ikinci çocuğum tecrübeyle sabittir bu dediğim :)