Elfhsyn SayeMom şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı doktorum da bir hafta ileri normal olduğunu söyledi
Sevdaelmc Fatosylmz27 teşekkür ederim protein ağırlıklı beslendim genelde birde brokoli cok yiyorum 🥰
sumeyyearas Ahden aynı günde bana da öyle dedi az değil bence . Sonuçta daha doğuma 1 ay kalıyor bu sürede alır zaten
Hiranurr00 Sevimylcn canim benimde 30 haftaliken gittim 1kilo 54 gram bende cok korkuyorum ama peki doktorun bu zayifligi neye bagladi
Sevimylcn Hiranurr00 Beslenmeme ve uyku duzenime geceleri geç yatip ta öğlen kahvaltı yapiyorum öğlene kadar 3 öğün yemen lazım dedi günde 6 öğün yiceksin dedi akşam da erken yatki büyüme hormonu uyurken büyüme hormonu salgilansin bebek büyüsün dedi
Sevimylcn Hiranurr00 Seninkini neye bağladı canım kilo almamasını bide neleri önerdi kilo alması için
emelsena 33+3 2 kilo dedi. Kilosuna iyi demişti sanırım ama emin değilim. Çünkü aklıma bacakları takıldı. 3 hafta gerilemiş 🥺🥺 acaba bu ara çok çay kahve içtim kalsiyumumu emdi naptı 😔
BerayAzra Sultanuhra16 30+4te gittiğimde 1900 gr 42 cm di. Şimdi 33. Haftama girdim 34te kontrolüm var acaba ne kadar oldu🥰