yerimseniben34 Senays önemli olan sağlıklı olması kilo değil kafaya takılacak bir konu değil açıkçası benim ikinci çocuğum tecrübeyle sabittir bu dediğim :)
Senays yerimseniben34 kesinlikle öyle saglikla zamanında gelsinler mutlulukla kavuşalım inşallah tek duam bu :)
Gebe111 Hiranurr00 yoo demedi gayet iyi dedi haftası ile uyumlu dedi hatta doktorum doçent ne derse inanıyorum açıkcası
Akca01 cankusumyavrum dr. Kontrolume daha iki hafta var. Uygulama kaccdediyse onu yazdim 🤭 hic bi fikrim yok
Sevimylcn Hiranurr00 Beslenmeme ve uyku duzenime geceleri geç yatip ta öğlen kahvaltı yapiyorum öğlene kadar 3 öğün yemen lazım dedi günde 6 öğün yiceksin dedi akşam da erken yatki büyüme hormonu uyurken büyüme hormonu salgilansin bebek büyüsün dedi
Sevimylcn Hiranurr00 Seninkini neye bağladı canım kilo almamasını bide neleri önerdi kilo alması için
Hiranurr00 Sevimylcn bilmiyorum cnm git doplere gitt dedi gittim girdim bi sikinti yoktu oda acaba alta yatan bi hastaligimi var bebegin dedi oyuzden asiri korkuyorum
Sevimylcn Hiranurr00 Bana öyle bişey demedi ama bu durumlarda kalp durması oluyo bebeğin hareketlerini takip et dedi bende çok korkuyorum
Hiranurr00 Sevimylcn neye dayanarak kalp durmasi oluyo dediki bide senin bebegin hareketleri nasil canim
Sevimylcn Hiranurr00 gelişimi geriden geliyo ya 4-5 haftaya kadar ilerlemiş geride olması dedi bide beslenmeme dikkat etmezsem kilo almazsa bu tip durumlarda oluyomuş
Sevimylcn Hiranurr00 çok aşırı hareketli değil arada hissediyorum bide benim karnım da büyük degil yani 32 haftalık hamileyim ama 7 aylık gibi değil karnım 6 aylık falan duruyo en fazla suyumda sınırdaymış.