sema_aa Kızlar ben Ağrıdayım doğuma 2-3 hafta kaldı maksimum. Eşim burda doktor ama hastanenin hali ortada acaba Erzurum buhara gitsem daha mı iyi olur acil bir durum olmazsa erzuruma gitmek mantıklı mı sizce
mzeak7 sema_aa tabii daha mantıklı.burada şartlar çok daha iyi.hamilelik zaten zor üstüne doğum stresi bi de bebişin bakımı…bı durumu imkanlarınız ölçüsünde kendinize ne kadar kolaylaştırırsanız o kadar iy edersiniz
Piraye2021 sema_aa eşiniz hastanede olmasına rağmen siz bile Ağrı’da istemiyorsunuz 🥺 Ağrı’da özel oda tutamıyoruz demi ?
Seda9507 Sblut23 anladimmm inşallah hemen toparlanırsınız. Bebeginiz de hayırla sağlıkla buyur inşallah
sema_aa Piraye2021 eşim hastanede değil asm de çalışıyor ama tanıdıklar var hastanede. Yine de güvenemiyorum
sema_aa Piraye2021 özel oda yok diye biliyorum ama tanıdık olunca 2 kişilik odada tek kişi kalabiliyor
Piraye2021 Deniiiza hadi hayırlı ve güzel geçsin,iyi haberlerinizi bekliyoruz ☺️ Allah kolay doğum nasip etsin 🙏
Piraye2021 Deniiiza Canım nasılsın? Moralin nasıl? Aklıma geldin inşallah çok güzel bir doğum geçirirsin evladinla kavuşursun 🙏☺️
Deniiiza Sblut23 çıkışınız yapıldı mi acaba. Fiyat olarak ne aldilar. Yapilan tahlillere ücret ödediniz mi ek olarak. Perşembe günü hazirlikli gitmek lazım eğer öyleyse
Seda9507 Deniiiza sanki yatış yapıldığı zaman ücret alınıyor diye demişlerdi çıkarken değil. Ama emin olamadım
Piraye2021 sema_aa benimde tanıdığım var hastanede ama bende güvenemiyorum ve odayı ayarlayacaklarini bilsem 1000 lira da veriririm. Kuzenimin eşi 185 liraya tuttu farklı ilde. Burda bizlerin gelen gideni olmaz ama arkadaşım normal doğum yaptı burada 3 gün kaldı hastanede dikisi çok diye gelen gidenden yılmis onu duyunca hiç istemedim. Bitmiyor diyor yanında yatanlar değişmiş bir sürü ziyaretci gelmiş 3. Gün imza atarak çıktı enfeksiyon korkusundan.
Piraye2021 sema_aa almışlar, görevlileri bile dinlemiyorlar, içerdeki lavaboları kullanıyorlar falan dedi. 40′i çıkacak bu sıralar daha yeni. Bende çok şaşırdım özellikle bir kaç kez sordum ama durum bu 😳