Sblut23 Seda9507 yarın sabah yarışımızı yapıcaz hemen doğuma girerim diye düşünüyorum çünkü sabah alıcam dedi
Sblut23 Seda9507 çok teşekkür ederim ağrı kesici 1 saat en fazla sonra dikişlerim tekrar ağırıyor tek sıkıntım dikişlerimin sızlaması onun dışında bi sıkıntım yok ama senin yerinde olsam normal doğum tercih ederdim
Seda9507 Sblut23 benim bebek makat geliş yoksa ben normal doğum çok istedim. Ama mecbur sezaryen olacağım. Yürümeye başladınızmı peki? Bebeğiniz kaç kg doğdu ayrıca acaba zorlandilar o yüzden mi çok ağrınız var.
Deniiiza Sblut23 yaa gercekten mii. Ben nirmal dogumdan cok korkuyorum o yuzden sezeryan istiyorum 😥 gecti mi bugün agrilar
-Papatya33 Seda9507 sezeryan da agrı cok oluyor ama ne kadar hareketli olunursa o kadar hafifliyor agrı. Benim dikiş yerleri cayır cayır yanardı sanki atesle yakmışlar vücudumu gibi.
Seda9507 Sblut23 anladimmm inşallah hemen toparlanırsınız. Bebeginiz de hayırla sağlıkla buyur inşallah
Deniiiza Sblut23 o da gecer heralde 1 2gune. Genel olarak nasıldı bebiş olsun doğum olsun hastanenin ilgisi falan
Deniiiza Sblut23 çıkışınız yapıldı mi acaba. Fiyat olarak ne aldilar. Yapilan tahlillere ücret ödediniz mi ek olarak. Perşembe günü hazirlikli gitmek lazım eğer öyleyse