Piraye2021 sema_aa almışlar, görevlileri bile dinlemiyorlar, içerdeki lavaboları kullanıyorlar falan dedi. 40′i çıkacak bu sıralar daha yeni. Bende çok şaşırdım özellikle bir kaç kez sordum ama durum bu 😳
Sblut23 Piraye2021 her şey yolunda ben istedim canım 2 gün yatmayı klozet evimde yok dedim 1 gün daha kalayım biraz daha toparlarım hem
Sblut23 Seda9507 aşkım İnan görmedim ben yattım doktor geldi hemen 5 dakika içinde çocuk doğdu 5 dakikaya da beni hallettiler gönderdiler önüm kapalıydı hiç bir şey görmüyordum
Sblut23 Seda9507 korkma hiç ben çok korktum kendimi kastım o yüzden canım çok acısı ilk günü sıkıntılı ondan sonra çok rahatlıyor rabbim yardımcın olsun
Sblut23 Deniiiza canım çıkış yaptık 4500 ödedi eşim kan uyuşmazlık iğnesi ve bebeğin ekstra röntgen işleri vardı onlarda ücrete eklemişler
Sblut23 Deniiiza hamileyken sol böbreği büyüktü doğduktan sonra bakalım dedi meğersem ücretliymiş röntgen ama normal çıktı bir sıkıntımız olmadı çok şükür
Deniiiza Sblut23 bu arada bebeğin işitme testini falan yapiyolar mi ve sütünüz hemen geldi mi.mama almama gerek var mı süt yoksa hastane veriyo mu. Çok soru sordum kusura bakmayin ama telastan stresten meraktan 2 gundur napcagimi sasirdim iyice
Piraye2021 Deniiiza Canım nasılsın? Moralin nasıl? Aklıma geldin inşallah çok güzel bir doğum geçirirsin evladinla kavuşursun 🙏☺️
Deniiiza Piraye2021 teşekkür ederim amiin inşallah ♥️ valla xok heyecan var dünden beri düzgün yemek yiyemiyorum.midem bulaniyo heyecandan. Yarin aksam olcak doğum 6da yatış. Bekliyorum bakalim heyecanla