Seda9507 Deniiiza yok konuşmadım pazartesi gideceğim saat hespalamaya o sıra sorarım. Ben 1 ocak olarak yazdırmayı düşünüyorum doğum tarihi olursa eğer. Çocuğumuz 2021 de kalmasın 😁
mzeak7 Piraye2021 sizin için en mantıklısı öyle olur.zaten hamilelik doğum zor bir süreç.olabildiğince kolaylaştırmamız lazım.maddi durumunuz el veriyorsa öyle yapmanız daha mantıklı tabii
Sblut23 mzeak7 kız yarın sezeryan doğum yapacağım Buhara’da 3500 biliyordum şimdi 4750 mi ödeyeceğiz yarın 😱😱😱
Deniiiza Sblut23 doktorunuz kim acaba. Ben de Perşembe günü sezaryen olacağım. Çok heyecanlıyım telasliyim. Musait oldugunuz da dogum sonrası bilgilendirir misiniz nasik geçti noldu
Sblut23 Seda9507 canım ben kürtaj oldum Buhara’da 1 gece kaldım çok memnun kalmıştım şimdi Allah nasip ederse yarın sabah 8 de sezeryan doğuma gidicem doktorum Demet hanım 2 gün kalınıyor diye biliyorum öyle söylemişti doktorum
Seda9507 Sblut23 müsait olursanız doğumdan sonra bilgi almak isteriz. Ayrıca Allah yardımcınız olsun. sağ salim sizde bebeğiniz de doğumdan çıkarsınız inşallah.
Sblut23 mzeak7 ya ben mesajını gördüm aradım müşteri hizmetleri cumartesi günü zam gelmiş ya yılbaşından önce ne zamı yapıyorlar anlamadım nasıl olacak bilmiyorum biz 3500 konuşmuştuk ya
mzeak7 Sblut23 ben 1 hafta önce aradım fiyatlarımız güncellendi dediler.bende şimdiden itibaren diye anladım.martta olacağı için benim çok da ayrıntılı sormadım.arkadaşlar yılbaşından itibaren diyorlar ama bi ayrıntılı sormak lazım
Deniiiza Sblut23 ben dün hastanedeydim kontrolde. Muayeneye zam gelmiş 200 tl olmuş ama doğum zammi 1 ocaktan itibarenmis
Deniiiza Sblut23 ben özellikle 2 3 kez sordum sistem 1ocak itibariyle güncellenecek dedi yuz yüze konustuk.
Seda9507 Sblut23 evet evet yılbaşından sonra yansıyor yeni doğum fiyatları. Direk ben acilde hasta taburcu kısmıydı heralde ora ile konuştum. Ama muayene ücretleri yansımış.