mzeak7 Piraye2021 Seda9507 Bu arada kızlar bebişler iyi diye bu soruyu sorabiliyorum.küvöz için para ödeyecek misiniz?yoksa bebeğin 1 aylık kontrollerine dahil mi?
Deniiiza Piraye2021 ben de tanimak isterdim valla suraya artik sirf ikiniz hakkinda bilgi almak icin giriyorum😊
Piraye2021 mzeak7 kuvoz için devlet desteği varmış ama muayene dahil değil diye biliyorum. Hiç sormadım tabi.
Seda9507 Deniiiza sabaha kadar bir aksilik olmazsa taburcu olabiliriz yarın 🤗 Allah nasip ederse 🤲 ama kucağıma alana kadar ben inanamıyorum 🤷♀️
Piraye2021 Deniiiza iyiye gidiyor dediler, sarılığı artmış biraz moralim bozuldu. Taburcu günü belli değil maalesef 🥺
mzeak7 Seda9507 bu arada kovid aşısı olmuş muydunuz?bebeğin küvözde kalmasının nedenini tam olarak belirlediler mi?yani kesin hamileyken kovid geçirdiğinizden mi?
Seda9507 mzeak7 iki doz biontech oldum. O sayede hafif geçti benim covid. Ama ilk sebep idrar yolu enfeksiyonu diyorlar.
mzeak7 Piraye2021 o gözetim altında ya bişey olmaz inşallah düşer sarılığı.Rabbim sağlık şifa versin.dua ediyoruz inşallah sen de yakın zamanda kavuşacaksın bebişine😘
Deniiiza Piraye2021 korkmayin o her bebekye oluyo. Benim oglumda da oldu. 4.gun hastaneye yatirdik 1 gun sonra cikardilar. Bugün 14 günlük hala devam ediyo ama tehlikeli degil dedi doktor sütle atacak dedi
Seda9507 Piraye2021 Allah beterinden saklasın. Bakın iyi ki hastanedeydi de farkına varıldı. Vardır herseyde bi hayır. Canınızı sıkmayın sarılık çoğu bebiste oluyor. Allahım sağlığına kavuşmayı nasıp etsin en yakın zamanda 🤲