Seda9507 Piraye2021 aynen öyle hissetmişsiniz 😁 yarın kesin tanışırız bende sizi gördüm ya 😁 belki onlarlada denk gelirsiniz 🤗 âmin 🤲
Seda9507 Piraye2021 yok bende sizinle aynı giriyorum. 1 defa emzirttiler dün normal girdim tek fark sona kalmıştım. Sordum daha emzirme yokmu dediler sadece 1 defaydı.
Seda9507 Deniiiza benimki daha iyi 13. Gün bugün. Doktor yarın kanlarına bakacağını söyledi. Duruma göre taburcu olabilir 15. Gün 🤗
Seda9507 Piraye2021 yok kimi gördüysem hep emzirdiler. Bir bayanda vardı onuda dün emzirttiler bugün taburcu oldu.
Piraye2021 mzeak7 seda ile tanıştık bugün 😂 deniz ve seni de tanımak isterdim çok tuhaf bir an ama insan yakınlık hissediyor 🍀
mzeak7 Piraye2021 ben de çok isterdim nasip belki denk gelirsek kontrole geldiğimde falan tanışırız🥰🥰
Deniiiza Piraye2021 ben de tanimak isterdim valla suraya artik sirf ikiniz hakkinda bilgi almak icin giriyorum😊
Piraye2021 Seda9507 nasıl emzircegimzi gösteriyorlar demi, elbiseleri olmadan mi emzirtiyorlar ayy çok merak ettim
Seda9507 Piraye2021 tarif ediyorlar battaniyeye sarıyorlar. Bende bilmiyordum 🤭 dedim nasıl tutacağımı bilmiyorum onu bile tarif ettiler 😁