mzeak7 Piraye2021 o gözetim altında ya bişey olmaz inşallah düşer sarılığı.Rabbim sağlık şifa versin.dua ediyoruz inşallah sen de yakın zamanda kavuşacaksın bebişine😘
Deniiiza Piraye2021 korkmayin o her bebekye oluyo. Benim oglumda da oldu. 4.gun hastaneye yatirdik 1 gun sonra cikardilar. Bugün 14 günlük hala devam ediyo ama tehlikeli degil dedi doktor sütle atacak dedi
Piraye2021 Deniiiza inşallah bende kavuşurum bugün çok zor geldi, geldiğimden beri durup durup ağlıyorum. Çok özledim bile
Seda9507 Piraye2021 Allah beterinden saklasın. Bakın iyi ki hastanedeydi de farkına varıldı. Vardır herseyde bi hayır. Canınızı sıkmayın sarılık çoğu bebiste oluyor. Allahım sağlığına kavuşmayı nasıp etsin en yakın zamanda 🤲
Piraye2021 Seda9507 aminn inşallah, evimizde olmamanın da gerginliği var ister istemez. Bebeğimiz sağlıklı olsun yeter ki.
Piraye2021 Seda9507 Markasi ne ? Bende ovli aldım da takıp takmamak arasında kaldım. Doktor 10 gün sonra demişti yarın takabilirim ama dikiş acır mı diye merak ettim
Piraye2021 sema_aa hastaneden ve hizmetinden ben çok memnun kaldım,gayet temiz,odalar tek kişilik 👍 doktorum Özgür Dizili harika bir insan yeni tanıştık doğum yaptım çok ilgiliydi.
Seda9507 sema_aa benim doktorum da muhammet usta bey. Bende çok memnun kaldım hastane güzel ilgi güzel.
Seda9507 Piraye2021 aynen şükür taburcu olduk 🤲 darısı size ve tüm bebeklerini bekleyen annelere inşallah 🤲🤲🤗🤗
mzeak7 Seda9507çok şükür 🙏gözünüz aydın🥰bundan sonra benek bakmak zor olsa da size herşey çok kolay gelecek o günleri atlattığınız için🥰Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.inşallah @“Piraye2021”# den de yakın zamanda güzel haberler alırız 🥰😘