Piraye2021 Seda9507 belki de karşılaşıyoruzdur , Allah bebeklerimizi bize bağışlasın 🥰 ne zaman çıkacaklarını çok merak ediyorum
Seda9507 Piraye2021 büyük ihtimalle karşılaşıyoruz 🤭 hep aynı saatte orada oluyoruz çünkü. Amiin inşallah bende merak ediyorum 4gozle bekliyorum kavuşacağımız günü 🤗 ama aceleye gerek yok hayırlısı ile sağ salim kucaklarımıza alalım 🥰
Piraye2021 Seda9507 yaaa sanırım size dediler 03.15 diye ,sizi gördüm 🥰 kapıda bekleyen bordo kaşeli de bendim 😂 emzirtiyorlar mi içerde maşallah 👏👏👏 darısı bana ve inşallah bebeklerimizi alıp sağlıkla çıkmaya inşallah 🥰
Seda9507 Piraye2021 aynen bendim o sizin elinizde biberon mu vardı? Evet enzirme yapıyorlarmış ama her gün mü yaparlar onu bilmiyorum açıkçası. Amin darısı size. Sağ salim alalım kucağımıza yavrularımızı Allahın izni ile 🤲🤲🤗🤗🤗🤗🤗
Piraye2021 Seda9507 hayır biberon olanın önünde kapının dibinde olan bendim ☺️ sizi bugün görürsem selam vericem😇 türk sineması gibi oldu ☺️☺️🍀
mzeak7 Piraye2021 çok hoşsunuz arkadaşlar🥰hatta yakanıza karanfil takın☺️İşin şakası tabi çok şükür ki bebişler iyi de espri yapabiliyoruz🥰dualarımız sizinle sağlıkla kavuşacağınız günü bekliyoruz🥰
Piraye2021 mzeak7 baktım da bugün göremedim arkadaşı 😂😂 çok şükür bugün de iyi gidiyor dediler 😍 Allah hepimize bağışlasın evlatlarımızı
Piraye2021 mzeak7 seda ile tanıştık bugün 😂 deniz ve seni de tanımak isterdim çok tuhaf bir an ama insan yakınlık hissediyor 🍀
Piraye2021 Seda9507 yürüdüm, oturan birini gördüm telefonla konuşan , daha sonra eşinin omzuna yatmıştı, şöyle bir baktım ama emin olamadım ☺️☺️ gözlüğün var mı? 😇
Seda9507 Piraye2021 aynen bendim oturan telefonla konuşan 🤭 ama.gozlugum yoktu uzaktan öyle göründü. Tamam bende sizi tanıdım yarın denk geliriz umarım 😁
Piraye2021 Seda9507 Hahahah ben uzağı net göremiyorum zaten uydurmusumdur 😂😂😂 ha bi gayret tanışıcaz 😇dün seni hissetmisim bak doğruymuş 🥰 burada iki arkadaş daha var yorumlasiyoruz onları da tanımak isterdim. ALLAH hepimizin gönlüne göre versin 🍀
Seda9507 Piraye2021 aynen öyle hissetmişsiniz 😁 yarın kesin tanışırız bende sizi gördüm ya 😁 belki onlarlada denk gelirsiniz 🤗 âmin 🤲