Tugba_k5 Seherbilgic ayy ben tavuktan bi tiksinmiştim bi tiksinmiştim anlatamam. Normalde severdim eşimde nerdeyse hergun yer çok sever. Bana bi tiksinme geldi sadece eve pişirdim. Aylarca ağzıma sürmedim 25.haftalardan anca anca geçiyor bi iki lokma da olsa artık yiyorum tamamen geçmedi ama olsun 😂 seninde azalır ileriki haftalarda
GriMavi Normlde de sigara içmeyn biriyim şükür ,ailecek içmeyz.eşim sigara içer Yanımda içmez ama üstüne sinen kokuyu alınca birkaç kez kustum Okadar tiksiniyorm nefret igrenç bişy
RefBrs Seherbilgic merhaba 12 haftalığım ilk zamanlar etten ve salçalı sulu yemeklerden tiksindim şuan görünce bile çıkarıyorum. Hala aynı devam inşallah ilerde geçer 🙏
Gzdbs Seherbilgic 15 olduk hala sadece sebzeyle besleniyorum et ve türevi hiç birley yiyemiyorum denedm ama yok boğazımdan geçmiyor 🥲
Ersibneh Seherbilgic ay ben de öyleydim et salça yağlı şeyler soğan özellikle limon yiyebiliyrpdım kızım oldu şimdi yine ay ı belirtiler bakalım bu ne olacak
Tugba_k5 Seherbilgic 😂 doğrudur inanırım valla eşim için katlanmıştım işten gelip bide yemek hazirlamasin diye
GamzeDurmus Seherbilgic evet ya bide kızıyorlar yemiyorum diye valla bazen diyorum bu kadar yediğime ben şükür ediyorum siz ne kızıyorsunuz 😂😂 midem böyle olması çoğu şeyi yerim ama maalesef 🙄