Busrabaksii Seherbilgic Tv reklamlarindan tiksinmiştim ben. Günlerce Tv kapalı oturdum sosyal medyaya girmedim. Yemek resmi görünce kusuyordum. 7 hafta boyunca kusmalarim devam etti yediğim tek şey çizi kraker ve galetaydi ah ne zor günlerdi. Bir gün evdeydim bir gün hastanede yatış ve serum desteği 😔
Tugba_k5 Seherbilgic 😂 doğrudur inanırım valla eşim için katlanmıştım işten gelip bide yemek hazirlamasin diye
Aysegul9371 Seherbilgic bu vakitler normal daha sonra duzelirsiniz ama benim tavuk tiksintim geçmedi hâlâ pisiremiyorym
Deletedmom_33 Seherbilgic Ben 30+6 oldum başından beri tavuk yiyemiyorum tiksindim. İlk haftalarda yersem 1 saate kusuyordum. Şimdi yerken midem çekmiyor ucundan 2-3 küçük parça alıp bırakıyorum. Ki buna tavuk suyu çorbası, pilav vs de dahil
Umran06 Günaydın herşeyden tiksindiö en ufak koku bile çıkarmama sebep okuyor prilam ilaç kullanıyorum fayda etmiyor. Hiç bir şey yiyemiyorum 8+1 im 😔
Seymanurrrr Bende karnabahar ve avokado dan tiksindim bide pide şeklinde olan ekmekten görmeye tahammülüm yok adını bile söylerken suratım ekşidi 😂yemek yemeyi seven insanlar için zor oluyo 😂
Seherbilgic guly1 bulantı hapı bende kullanıyorum ama düzenli kullanamadığım için sanırım pek fayda etmiyor
Semanurelkun Seherbilgic aylardır kullandığımız sıvı sabun salatalık gibi koktuğu için kullanırken hep öğürürdam:( 22. Haftada sabunun kokusu sabuna döndü… zordu beeee 😂
Havvadr Seherbilgic et tavuk balık o kadar çok tiksinmiştim ki reklamda gördüğümde bile gidip kusuyodum
Kraa195 Seherbilgic ben 24 bitecek 25 haftalık gebeym hala tavuk yiyemiyorm bide sigaradan tiksindim ikisinden hala yanına yaklasamıyorm😂😂