Alper ber bir radyolog perinatoloji uzmanı değil. Ben gittim bebeğimde ilk taramada her şey normal derken 29. Haftada tekrar görmek istedi ve down sendromu ihtimali çok yüksek dedi. Bir radyoloji doktorunun bunu yorumlama ve gebeye direkt söylemesi çok sakıncalı. 3 4 günüm kabus gibi geçti bu yüzden. Çok ciddi gördü bu durumu ve o kadar korkuttu ki. Sonra murat şenola gittik ekstra bi görüş alalım diye. Bize resmen gebeliği sonlandırabiirsiniz dedi ve bunu sadece alper beyin sonuçlarına bakarak söyledi. Ultrasona almadı ve paramızı tekrar verip bizi amniyosentez yaptırın ya da bebeği sonlandırmayı düşünebilirsiniz diye çıkardı odadan. Eskişehir osman gazide melih velipaşaoğlu diye bir hoca var. Hem profesör hem de bölüm başkanı hastanede. O kadar iyi ve bilgili ki randevusuz gittik o üzüntüyle biz ona rağmen direkt kabul etti herşeyi iki kere ölçtü mr istedi bir de. İçimizi rahatlattı resmen. Risk her zaman var tabi ki umarım sağlıkla alırım alırız hepimiz bebeklerimizi kucağımıza. Ama alper beyi öneriyorum. Lütfen işinin ehli bir hocaya görünün ben alper beyden sonra stresten nerdeyse erkenden doğuruyordum.