Mlk116 minikayak2-6 evet çok pahalı. Bende murat şenola gidiyorum o önerdi perinatolog diye. Turgay beyde murat çok iyi doktordur onu ben yetiştirdim dedi
minikayak2-6 Sinemkk Alper bey sizi korkuttuysa Alper beyi neden öneriyorsunuz anlamadım. Murat beyin takipli gebesiyim ve asla önermiyor Alper beyi perinatoloji uzmanı olmadığı için. Muhtemelen Alper beyin dosyasına da bu yüzden bakmamıştır.
Sinemkk minikayak2-6 önermiyorum yazacaktım t9 düzeltmiş. Murat beye ara ara giderdim zaten takipli gebesi değilim ama çift doktor gidiyorduk biz birkaç haftada bir ona da görünüyorduk. Her gebe doktor ilişkisi farklıdır benim deneyimim bu şekilde oldu. Dikkate alınır alınmaz ona bişey diyemem tabi ki
tazeannecik1 minikayak2-6 Ben alper beye gittim memnun kaldım ilgili bir doktor,ama doktorunuz kim bazı doktorlar raporunu kabul etmiyorlar. Yani artık doktorların anlaşmalı olduğunu falan düşünüyorum çünkü profesörün göremediği şeyi gördü bizde Alper bey doktorum onun raporunu kabul etmeyin Osmangaziye gönderdi orda alper beyin söylediği sıkıntıyı göremediler 🤷🏽♀️
Sinemkk minikayak2-6 evet kalmadım. Kötü bir doktor demiyorum ama bu zamana kadar her raporuna bakan ki daha önce alper beyin sonuçlarını değerlendirmişti, ultrasona alan bir doktorun sadece sonuçlara bakarak 30.haftada beni gebeliği sonlandırabilirsiniz diye odadan çıkarması asla etik değil. Ki biz ödememizi yaptık randevumuzu aldık. Ultrasonla bakın bir de siz ölçüm yapın dedik ben bakmayım şimdi dedi. Kötü vakalara alışmak 30 haftalık hamile bir kadına bunu rahatlıkla söylemek olmamalı yani.
minikayak2-6 Sinemkk Murat hoca Alper beyi duyunca tahammül edemiyor sinirleniyor sanırım. Bende Alper beye randevu akdım diyimce tepki vermişti. Kesinlikle kabul etmiyor. Muhtemelen Alper beyin lafıyla telaşlandığınız için bu tepkiyi vermiştir (kesinlikle haklısınız telaşlanmakta) bir yakınıma da Alper beye gittiği için sizi kim gönderdi oraya demişti tahammülü yok Alper beye
Sinemkk minikayak2-6 valla hıncını benden çıkarması hipokrat yeminini yırtıp atmasıyla aynı şey. Ben bebeğimi tedaviyle buldum ilk hamileliğim 7.ayımda bana gebelik sonlandırmadan bahsetmesi yıktı beni. Öncesinde gayet iyi düşüncelerim vardı ama artık asla gitmem. Ama umarım takipli tüm gebeleri sağlıkla sonlandırır 9 ayı. Hiç biri üzülmez kolayca doğurur. Yani benim yolculuğum böyleydi. Şimdi sonuçlarım temiz biraz içim rahat inşallah sonucu da öyle olur. Detaylı ultrasonu bir perinatoloğa yaptırmakta fayda var. Dediğim gibi melih velipaşaoğluna ücretli ya da sigortadan muayene olabilirsiniz en azından fikir olur belki. 🙂
Filiko Sinemkk cok haklısın canım. Kendimi senin yerine koyuyrm aynı seyı bende dusunurdum, bende murat hocaya takılıyım memnunum ama sana yaptığı hos olmamı turgay beye Gittim bende adam nokta atısı yapıyor benm bebegımde kafasında kist varmıs murat hocaya gittim stres yapcak bısey yok dedı
Filiko Sinemkk bende Melih hocaya gorunmek ıstyrm bıde randevu nasıl alabılıyrm telefonda alamıyorm cok dolu bir doktor
Sinemkk Filiko ya ben direkt hastaneye gittim 13.30 da mola bittiğinde sıra aldım. Pzt ya da salıydı tam hatırlamıyorum.Belki şanstı belki gününden kaynaklı. İnstagram hesabında görmüştüm bi numara var profilinde oradan bak eğer aradığın numaradan farklı bi numaraysa. Bana 3 4 hafta sonra tekrar gel demişti fetal sonuç çıkınca yine gideceğim bakalım inşallah yoğun olmaz 😄
BirPatiSever minikayak2-6 Turgay Şener’e gittim. Memnun kaldım. Soru sorulmayacak diye bişey yok. İncelerken konsantre oluyor ve kendisi anlatıyor. Sonrasında istediğinizi sorabilirsiniz. Agresif falan da değildi. Eşimle girdik. Gayet ilgilendi. Yarım saat falan sürdü muayene. Sonrasında sohbet ettik.
Seldaapk Sinemkk Merhaba sonuclariniz nasıl çıktı acaba ? Benide Melih bey e yolladı doktorum Perşembe günü CVS testi yapti 21 güne cikiyormus
Kayasena Bende Alper beye gittim. Bana da beyinde eğrilik ve açıklık var ama korkulacak bişey yok geçer çoğu bebekte görülüyor dedi. Sonra murat şenola geçtim Alper beyin detaylı ultrosonunu pek önemsemedi şehir hastanesinde zafer bütün diye bir doktora yönlendirdi. Ve doktor herşeyin çok iyi gittiğini açıklığın kapandığını söyledi. Murat beyde inceledi herşeyi okeyledi. Ben Alper beyden de memnun kaldım murat beyden de memnunum karar sizin tabi
Sinemkk Merhaba, temiz çıktı bizim sonuçlarımız şükür ki. Mr ve fetal dna testi vermiştik, Melih hoca da kendi doktorumuzda kontrol etti. Önceki gün rutin kontrolümüz vardı orda da her şey yolundaydı.
Seldaapk Sinemkk çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz 🙏fetal DNA nasıl yapılıyor acaba bizde bebeğin kordonundan örnek aldılar iğneyle CVS testi dendi
Sinemkk Seldaapk onu yaptırmadık biz ama fetal dna testinde sadece iki tüp kan alıyorlar. Kanda inceleme yapılıyo. Bebeğin dna yapısı anne kanına karıştığı için bi çok genetik rahatsızlığın tanısı konuyor. Testi sizden melih hoca mı istedi başka doktor mu