YeYA Derya341986 ilk zaman hiç yoktu şimdi yeni yeni başladı bazen rüyalar görüyorum çok saçma duygular içindeyim ama ilk 3 ay yapmama taraftarı olduğum için tutuyorum kendimi😁 bakalım nereye kadar. Allah kocalara sabır versin biz yine bi şekilde dayanıyoruz 😁
UlkerOzer Kızlar nasıl gidiyor hamilelik? 😍😇 bayramın bitmesine az kaldı doktordan randevuları aldınız mı? 😊
NaiLee UlkerOzer ben Arife günü ilk muanemi oldum 15 gün sonra tekrar gidecem ☺️ Ama bulantım çok oluyor su bile içemiyorum desem yeridir 😣
gamzebzk NaiLee masallaah biz de 8 hafta olduk bugün keşke diyorum sürekli kalp atışını duyma fırsatım olsa yada ultrasonla bakma fırsatım napiyo nasıl iyi mi diyeee
NaiLee Relif banada doktorum folattro diye bi ilaç verdi ama çok fena kabızlık problemi çekmeye başladım 3 gündür kullanıyorum ama 2 gündür kabızım ne olcak halim bilmiyorum bide ilk gebeliğim çok tecrübesizim 😔
gnccnszmhappy NaiLee aynı ilaç bende de ishal yapmıştı. Dr danış değişiklik yapsın folik asit markasında bence
Relif NaiLee NaiLee canım ilaçtanmıdır sence ? Çünkü hamileliğin başlangıcında ilaç sebepli olmasada çoğu kişiden aynı sıkıntıyı duydum ve bende aynısını yaşadım
NaiLee Aysmnv35 ayyy ne güzel maşallah ya ben 6+3 haftalığım ama bi haftadır su bile içemiyorum resmen yatıp kalkıp çubuk kraker yiyorum aç aç dolanıyorum 😣
Aysmnv35 NaiLee biraz degil çöl dikkat etmen lazım resmen ben mucize yasıyorum yumurta yemeyen ben her gün yumurta süt sabah akşam ☺️❤️🤰 şükürler olsun bebeğimin iyi olması icin herşeyi yiyorum yağlı yememeye çalış
NaiLee Zey0502 hamilelik boyunca riskli bir durum olmadığı takdırde alttan muayene yok cnm sadece ultrasonla bakıyorlar merak etme 👍🏼😉
gnccnszmhappy gamzebzk bende hep aynı düşüncedeyim yollarda ultrason cihazı olsa hayalini kuruyorum ahahahaa 😂