Derya341986 Akaykader şu cinsel isteğin artması kısmı bende de var azalma olsa olmazmıydı yasaklar var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😀
YeYA Derya341986 ilk zaman hiç yoktu şimdi yeni yeni başladı bazen rüyalar görüyorum çok saçma duygular içindeyim ama ilk 3 ay yapmama taraftarı olduğum için tutuyorum kendimi😁 bakalım nereye kadar. Allah kocalara sabır versin biz yine bi şekilde dayanıyoruz 😁
Ysmfhm Akaykader benimde göğüs de ağrı var kasık ağrısı iştah artması var geç döllenme olabilir mi acaba
Burcux Kızlar bişey sormak istiyorum kasıgımda pıt pıt atışlar oluyor kötü bişey değildir insallah bu arada 5+2 hamileyim
YeYA Relif Kese ve içinde bebeği gördük 5+3 iken fakat doktorumuz 1 hafta ileriden gittiğini söyledi yani buna bağlı olarak görmüş olabiliriz
AyseGumus Merhabaa bende ikinci bebeğimi bekliyorum bugün 7 haftalık olduk🙈 Sağlıkla gelsin inşaallah hepimizin bebişleri🙌♥️
Ugur Ben de 6haftalik hamileyim,henuz mide bulanmasi,baw donmesi gibi sorunlar yawamiyorum,ama awiri sinirli oldum,her weye tepki veriyorum,eskiden hic oyle deyildim,varmi benim gibi olaniniz?
UlkerOzer Ugur merhaba hoşgeldin☺️ Bu aylarda sinirli olman çok normal hormonlar değişiyor çünkü.. ama sinirlilik ve gerginlik bebeğe zarar verir dikkatli ol canım
deletedmom213 Ugur bende aşırı duygusal oldum. Hıg desen göz yaşım göz pınarlarımda. Ağlamadıgım gün yok. Yani üzüntüden deil, tv de reklamlara bile. Bilmiyorum. Sulugöz oldum bnde.