UlkerOzer Flzmst benimle aynısınız😊 ben önümüzdeki hafta sonuna almayı düşünüyorum randevuyu.. kalp atışını duymak garanti olsun diye 😊
Sinemarbc Kızlar ben daha çok çok yeniyim Mayıs ortası görünüyor.Ne gibi değişiklikleriniz var ne kadarlıksınız neler belli oluyor 😍
UlkerOzer Sinemarbc 5+5im ben şimdilik mide bulantılarım oluyor. Çok yememeye çalışıyorum çünkü ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım bu sefer daha az almayı planlıyorum bakalım ☺️ Sizde nasıl gidiyor? Nerde oturuyorsunuz?
pamuksekerinannesi UlkerOzer Geçen sene bu zamanlar bende yeni öğrenmiştim şimdi kuzum 4.5 aylık zaman o kadar çabuk geçiyor ki hamileliğinizin her anının kıymetini bilin her saniye bile çok özel😍 Herkese hayırlı doğumlar 🙏
deletedmom213 pamuksekerinannesi İnş zaman çabuk geçer :) Ben hemen zaman geçsin istiyorum :) 5 gün sonra randevum var, o da hemen gelsin :)
Flzmst Sinemarbc evet pazartesi 2.komtrolüm olcak kese fln yoktu ama araya bayram girdi adet olmadan önce öğrenmiştim o yüzden gittik
pamuksekerinannesi deletedmom213 Hamileliğin ilk zamanları daha doğrusu cinsiyeti öğrenene kadar geçmek bilmiyor daha sonra öyle çabuk akıp gidiyor ki zaman bu sefer ne çabuk geçti her an doğuracağım hazır değilim demeye başlıyor insan 🙈😂
gnccnszmhappy NaiLee aynı ilaç bende de ishal yapmıştı. Dr danış değişiklik yapsın folik asit markasında bence
gnccnszmhappy gamzebzk bende hep aynı düşüncedeyim yollarda ultrason cihazı olsa hayalini kuruyorum ahahahaa 😂
Aysmnv35 NaiLee biraz degil çöl dikkat etmen lazım resmen ben mucize yasıyorum yumurta yemeyen ben her gün yumurta süt sabah akşam ☺️❤️🤰 şükürler olsun bebeğimin iyi olması icin herşeyi yiyorum yağlı yememeye çalış
Sinemarbc UlkerOzer bende 6 haftalık gözüküyorum canım ilk bebişim Çorluda oturuyorum beklemedeyim bayram bitse de dr gitsem diye bekliyorum 😍
Flzmst UlkerOzer benim 3.ilkünde çok bulantım kusma vardı ona rağmen 14 ki almıştım 2.de hiç bulantı yoktu 8 kğ aldım şimdi yine bulantım Yok çok şükür benimde