Aag06 Durubebegim ona neymis yaa😂 bende cok normal istedim malesef olmadi yaaa Ee 2 tane normal dogurmussun sen yaparsin yigidim korkma😂
Durubebegim Aag06 ahh ahh gövdeme baksan bu kadın kıçıyla dağları devirir dersin ama gel gelelimki cesaret sıfır😂😂 ilkinde çatalı görünce doğumhaneden kaçtım 😂😂
Aag06 Durubebegim qhahahhah hadi yaa😂😂 kac yasindasin bebeler kac yasinda ulan bende 3 ve uzeri istiyom yaa
Durubebegim Aag06 30 yaşındayım kuzum büyük oğlum 8 küçüğüm 6 bu lavukta karnımda 23 yaşında anne oldum😊
SelinYakgul Deletedmom62627 Allah analı babalı büyütsün canım , hayırlı uğurlu olsun inşallah 🥰♥️ Umarım çok çok iyisinizdir 🌸
Fatosduzgun55 Deletedmom62627 ay masallahh bacım gözün aydın. Az daha dursa direkt kreşe verırdın 😂 maşallah 🧿 darısı basımıza 🤲
tazeannecik1 Deletedmom62627 Ohh Maşallah kız 🙈 oydu buydu doğmuyor derken çok şükür gelmiş tosbikkk😅 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah 🌺
Aag06 Durubebegim ya herkes erkekten sonra kiz cok baska oluyir diyor ama farkklilik illaki baska olur diye dusunuyorum ilk kiz olsa erkekte baska olurdu yani 😂
ozge07070 Deletedmom62627 gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sende bi an önce toparlarsın canım benim ♥️🙏🏻
Durubebegim Aag06 evet katılıyorum artık erkek sevgisini fazlasıyla aldım yeter bir kızım oluyor evdekilere meydan okuyacaz 😂😂