Elifgoktug1 Deletedmom62627 yazıyor yazıyor doğuramayan hatunun doğurduğu yaziyooorr😅😅😅🥰 sağlıkla büyüsün inşallah hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz🙈
Durubebegim Aag06 evet katılıyorum artık erkek sevgisini fazlasıyla aldım yeter bir kızım oluyor evdekilere meydan okuyacaz 😂😂
Deletedmom_85 Deletedmom62627 gözünüz aydın canım. Sağ salim kavuştunuz en sonunda🌸 sizde iyiseniz ne mutlu 🙏
yigitegenin_annesi1 Deletedmom62627 yeni gördüm postunu sonundaa ülkece rahatladık😂rabm sağlıklı uzun ömrüler nasip etsn inşlahh💕💕💕💋💋geçmiş olsn
Sunnyfunny Deletedmom62627 Allah’ım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin canım seninle beraber biz de bekliyorduk 😅
Ozlm007 Deletedmom62627 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim çok da duygulandım şuan darısı bizim başımıza toparlan gelde anlat nasıl doğurdun 🥲
Azizinannesi2 Deletedmom62627 Çok şükür gözünü aydın olsun inşallah analı babalı büyüsün inşallah ❤️🌼🧿
Melistosum Deletedmom62627 aaaa şükürler olsunnn. 😀🌺🤲 4 kg miii hay maşallah tosuncuk onun şimdi boğum bogumdur eli kolu yanakları bal gibi sarkıyordur ooff canım çekti