Kbracoskun Deletedmom62627 allahim darısı başıma zira bu bebe gelecek gibi değil 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin size inşallah 🤲
Aag06 Durubebegim ee artik asagi bastiriyor yavastan olur bunlar hadi bu haftada seni kurtarak bu dertten artik insallah😂
Belacivciv Deletedmom62627 Hayırlı olsunnn🌸 4700 bebeyi zaten zor doğururmuşsun kız normal😅 Senden el alıyorum artık ben de doğurucam😂 🤲
Aag06 Durubebegim cikarsin cikarsin valla o su geliyor ya vucut nasil rahatliyor anlatamam 😂 ben o agirlik baski kasilma hepsi bi anda su gelince bi rahatlama geldiydi 😂
Mminikmucizemmm Deletedmom62627 ayyyy hadi gözünüz aydın doğurmuş kadar sevindim 😂 son kontrolde kaç kg çıkıyordu bebiş daha az mı gözüküyordu ultrasonda maşallah nazar değmesin 🧿
Aag06 Durubebegim suyum geldi hastaneye gittim acilmam 4 cm i gecmedi 6saat suni sanci aldim benim dayanacak gucum kalmadiydi dedim alin bu bebeyi dayanamiyorum 😂
Durubebegim Aag06 valla ili tane çatır çatır doğurdum bu 3te nedense bir korku var bende sezeryan istiyorum kocam istemiyor😒
Meleekk Deletedmom62627 ayyy sonunda doğurdun bak 🤭hadi gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🥰
Aag06 Durubebegim ona neymis yaa😂 bende cok normal istedim malesef olmadi yaaa Ee 2 tane normal dogurmussun sen yaparsin yigidim korkma😂