Deletedmom62627 Spinalle doğurdum bebem 4700 gr doğdu 🤣 şuan herkese yazacak gücüm yok biraz iyi olayım hikayemi yazarım😊 aşırı mutluyum hepinizi çok seviyorum ❤️
Sametnida Deletedmom62627 canimmmm cok geçmiş olsun yavrunnu saglikla sihatle büyüt insaAlllah😍 hemen toparla kendini
alcang Deletedmom62627 ayyyy çok çok çok sevindim gözün aydın ,🧡🧡çıkarmakta haklıymışsın aşko az daha kalsaymış direkt askere gidecekmiş 😂😂😂 bi an önce toparlan aramıza gel 🧡
UmutsuzPolyanna Yuppiiiii🤩🤩 Maşallah subhanallah 🧿🧿 kız valla doğurmak istediğin kadar varmış şu haberini aldık ya başka bir şey istemeyikk toparlan gel tontikinleee 😍
Cemle Deletedmom62627 Allah analı babalı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Kilosu iyi maşallah nasıl beslendiniz?
Deletedmom73711 Deletedmom62627 Allah’ım çok şükür.🙏🏻 Tospik harbiden tospikmiş.🐣 Yerim onu ben, sağlıkla büyüsün.❤️
Busra_Yildiz Deletedmom62627 aayyy maşallah tospik paşa 🧿🧿 Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın 🙏🏻🌸
Acemianne__ Deletedmom62627 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 ay ne garip oldum🥲 Gözün aydın maşallah maşallah analı babalı büyüsün tospik