Mnkse deletedmom213 öncelikle merhaba geçmiş olsun ben neler neler demedim işe yaramadı sonrasında eşim yaş incir getirdi bebeğe iyi geliyormuş ye diye 3-4 tane yedim o bayagı rahatlattı
deletedmom213 Edbanne Pinarrecep Mnkse NurDemir hilalcukurlu Burcu16 gonulcelen AEAS Tüm önerilerinizi denicem. Teşekkür ederim :)
Pinarrecep Bekunis diye ilacı içtim öyle yaptım doktorum söyledi bitkisel başka hiç bi şekilde ne denediysem olmadı
Edbanne deletedmom213 kefir için, sabah kalkınca ve akşam yatmadan. Bir de mürdüm erik çok işe yrafı bende.
Edabilal2005 deletedmom213 🤣🤣 magnezyum alın günde iki yada üç kere doktorum söyledi bu gün ise yarıyor
Lunaa deletedmom213 mide bulandırıcı olmaym dedim amaaaaa. Azcık daireler şeklinde hareket ettir kız zaten hissedicen 😂😂
Gozdealpu deletedmom213 normalde bende de işe yaramazdı ama hoşaf olarak yaradı. Aç karnına şalgam içerseniz o da fayda sağlar. Ben de bu konuda çok sıkıntılıyım ama aç karnına Adana şalgamı lavman etkisi yapıyor
pamuk_anne deletedmom213 ben acı yediğim zaman ise yarıyor ama o da ne kadar sağlıklı bilinmez. Bol bol kayısı incir lifli gıdalar. Mısırın üstüne su içmek de iyi gelebilir. Hiç olmadı doktor kontrolünde duphalac şurup tavsiye edebilirim.
1850 Düzenli olarak probiyotik yoğurt tüketin. Yulafı yogurta falan katıp tüketin. Incır kayısı bunları sadece kabız olunca degılde düzenli kullanırsanız bagırsak düzenle gırer. Bırden ıyı gelmeyebılır. Ama zamanla düzene sokar bunları tüketmeyi bırakmayın
Bskrt deletedmom213 duphalac şurup verdi benm doktorum herhangi bi zararı yokmuş. Asıl kullanmayıp direnirsen makatta çatlak ve kasık ağrın olur dedi
Mlktrkkn deletedmom213 öncelikle cabuk gecer ve bidaha olmaz insallah. Mutlaka sade süt içmenizi öneririm, türk kahvesi de işinize yarayabilir 😊
Mehmetseyidannesi @deletedmom213 günde 1 bardak acısız şalgam suyu ile hallettim hem anneye hemde bebeğe yararlı deneyebilirsin istersen 😊
Kubrabenal deletedmom213 canım bana incir cok iyi geliyor özellikle sabah saatlerinde 2 3 tane yiyip üzerine su içince. Taze incir bu arada..
mercimek1994 Allahım karın ağrısı ile kalkmış biriyim sırf bu yüzden konu açacakken açılmış olması kayısı felan hikaye daha 8 haftalık hamileyim ve karnım ağrıyor acıyor uyandırıyor duphalac işim iki ölçü yatmadan o da maşallah çalıştırma evresinde daha 😒
Dlrcem deletedmom213 ananas yiyorum canm. Afedersin ama gece yatmadan yiyorum sabah lavaboya kendmi zor atıyorum