Secily deletedmom213 fast food gibi bir defaya mahsus pis seyler yiyin hemen geliyor tuvaletiniz😁 veya denemediyseniz taZe kayısı en az 4-5 adet sonra da hemen ardından üzerine yarım litre falan su için 🙏🏻🙏🏻
Lunaa deletedmom213 mide bulandırıcı olmaym dedim amaaaaa. Azcık daireler şeklinde hareket ettir kız zaten hissedicen 😂😂
Oznurx deletedmom213 bana doktorum dulcolax diye bir ilac verdi. Sabah aksam aliyorum, cok rahat ettjm. Bu ilac olmasaydi napardim bilmiyorum 🤦🏼♀️
deletedmom213 Doktorumla şimdi konuştuk bana gutfeel diye bi ilaç önerdi. Sabah akşam dedi. Bunu kullanan var mı? Az sonra gidip alacam eczaneden.
deletedmom213 1850 keşke ishal olsam 😀 Çay ve kahve içmiyorum. Fakat hamilelik öncesi kahve ve çay beni ishal yapıordu 😀özellikle kahve
Mlktrkkn 1850 garip 🙊 ben ne zaman içsem kahveyi yarim saat, bir saat içinde mutlaka ihtiyacim görülüyor. 26. Haftama girdim ve bir gün bile kabizlik problemim olmadi 🤷🏼
Hatice44 deletedmom213 dün hayatımın en büyük kabızlığını yaşadım diyebilirim hemen 5 tane kuru kayısı yedim 3-4 dakika bekledim tuvalete girince biraz kastım kendimi rahatladım Şen'de dene canım çok zor bilirim
deletedmom213 Hatice44 kuru kaysı ve kuru üzümden hoşaf yaptım az önce. Onu denicem. Bugun hep böyle beslencem sanırsam . Çok zor kabızlık. Normalde yine katlanırsın ama şimdi bebek var ıkınamıon korkunc geçio.
Nurcngel deletedmom213 normal çay bardağına kat canım ne fazla ne eksik iç onu yumuşatır zarar gelmez zeytinyağından
1850 Mlktrkkn kişiden kişiye değişiyor demekki bir yerde kabızlık yapar dıye okumustum ben oyuzden dıkkat ederım hep
Bbdd deletedmom213 yapabilirsen ac karnına biraz zeytin yağı içine birkaç limon damlatip çok az tuz karıştırıp içebilirsin