ArelinAnnesi01 Kumsallina95 Nasip olursa evette 😂 bu oğlanın gelmeye niyeti yok erken doğar diye beklerken hala bekliyoruz
YeninesilAnne Yarın 20+3 ile kontrole gidicez.. inşallah ayrıntılı ultrason da çekilir. Devlete gidicegim için çekilip çekilmeyeceginden emin olamıyorum ☺️
minikkoalammm Kumsallina95 ahh çok nazlı inşAllah göre bilirm bu son görüşüm ultrasonda 😁😁 bir kez dha tadına bakmam lazm o heycanı yaşamam lazm
Kumsallina95 minikkoalammm benimki kıpır kıpır oluyor kız 🤣 boks ringinde gibi hissediyorum bazen karnımi ❣️🤣
Kumsallina95 Annekuzusu_0 senmi benmi kalbim güm güm inan ki devlet Hastanesi’nde ne ultrason resmi verdi doktor ne bilgi yarın özelde gidip görecem kizcemi 😊❤️
SerraveAnnesii Benimde yarın 11 de kontrolüm var ☺️ 27+4 olduk şükür her şey yolunda gün geçtikte heyecan artıyor 🤭
Kumsallina95 SerraveAnnesii benimde yarın 2 de bizde 29 haftalık olduk çok şükür geçen hafta devlet Hastanesi’ne gittim kız benden önce herkese ultrason resmi verdi bana gelince makina çok kötü dedi ne gördüm ne birşey yarın özele gidip girecek minik kuşumu heyecanlıyım 😊❤️✌️
Kumsallina95 ArelinAnnesi01 benim ilk kız öyleydi niyetlenmedi gelmeye artık mecbur sezeryan olmuştum yerini sevmiş senin oglanda bakıyor herşeye zam geliyor garibim gelmek istemiyor 🤣
minikkoalammm Kumsallina95 en güzel zamanlarındasn biliyomsn hafta ilerledikçe yeri daralıyor ve haraktleri sertleşiyor
ArelinAnnesi01 Kumsallina95 Ahaha aynen valla çok haklısın 🤭 herşeyimiz tam çok şükür herkes onu bekliyor :))
Annekuzusu_0 Kumsallina95 bende devlete gidecem ilk defa inşallah banada gösterir bebişimi ya 3 haftadır görmüyorum😭
Kumsallina95 Annekuzusu_0 bana ultrason resmi vermedi doktor tuhafıma gitti doğrusu o yüzden bugün özele gidecem