Eliza22gzm Kumsallina95 yarın 35+1 oluyoruz erken doğum olasılığım olduğu için çok heyecanlığım biran önce sabah olsun da kızım ne durumda öğrenmek istiyorum 🥰
Kumsallina95 Eliza22gzm bende saat 2 yi bekliyorum bakalım nasılmış bizim minik kuş 😊🤰 heyecan dorukta
Kumsallina95 Aysezey sağlıkla al kucağına canım şimdi doğuma girmissindir oy sağlıkla gelsin minik kuş 💗😊
minikkoalammm Kumsallina95 en güzel zamanlarındasn biliyomsn hafta ilerledikçe yeri daralıyor ve haraktleri sertleşiyor
Kumsallina95 minikkoalammm bilmez miyim canım ikinci gebeliğim ve ben bu gebeligimde hiç ulasamayacagim kilolara çıktım şimdiden zorlanıyorum şubata kadar bakalım nasıl olacak
Meleekk Kumsallina95 ay beeennnn 😍😍😍 36+3 oluoz yarın. 2 haftada bir gidioz artık. Bakalım kaç kilo oldu küçük hanım. Suyu vs iyidir umarım 🙏🥰heyecandan uyku tutmaz bu gece..
Kumsallina95 Meleekk ee az kalmış artık sağlıkla gelsin minik kuş 😊🤰💗 bizim sezeryan olacağı için sanırsam o kadar sıklıkla gitmemize gerek kalmayacak 😊
Rabiasultanssmn7 Benimde 38 +1 yarın kontorol var doktorumu degistim taninbude bakalım ne dicek alttan hiç muayede olmadım ama şuan ara ara sizi gibi bişey sizlaiyor yani alttimda sürekli lavoboya ihtiyaç gibi bişey de oluyor surekli anlamadım bu bı belirtti mi
Kumsallina95 Rabiasultanssmn7 bebek büyüdükçe aşağı baskı uyguluyor gelmek üzeredir diye düşünüyorum kendini doğuma hazırlıyor muhtemelen
Kumsallina95 Asfgghjjcansu12 oh heyecan dorukta şimdi vücut ölçümlerini öğreneceksin 😊🤰 sağlıkla gelsin bakalım
ArelinAnnesi01 Kumsallina95 Ahaha aynen valla çok haklısın 🤭 herşeyimiz tam çok şükür herkes onu bekliyor :))
Kumsallina95 Annekuzusu_0 bana ultrason resmi vermedi doktor tuhafıma gitti doğrusu o yüzden bugün özele gidecem
Annekuzusu_0 Kumsallina95 ultroson resmi vermiyoda devlet zaten bana gösterse gene yeter kabulüm ama ben oraya ilk gidicem için bilmiyorum nasıl bi yer
Eliza22gzm Kumsallina95 valla öyle ben yoldayım inşallah 5 dk sonra görücem yavrumu darısı size inşallah 🥰🙏🏼
Meleekk Kumsallina95 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah. Ben normal istiyorum ama bakalım. Ay geldim hastaneye sıra bekliyorum. Muayene odası 2 de başka kadın var. Ay nasıl bağırıo. Koridoru inletti yahu. Korktum 😬 çatı muayenesi mi acaba diye düşündüm. Korkunç 😳😳😳😳 inşallah başka Bi şeydir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kumsallina95 Meleekk çatı muaynesi kasmasan rahat geçiyor bazı insanlar kasilinca ağrı yapıyor korkma yani sakın ol