FusunF dikkat edin suyu çoğaltan şey de havuç suyudur suyun çok olması da iyi değil derler

Ece_ege eee doktor söyledi şimdi doktor bana iyi olmayan şeyi söyler mi doktorun önerisi bu kilo alsın Bebek diye yinede saolun ☺️

Ece_ege ayrıca havuç gebelikte nadir yenilen yararlı sebzelerden biridir yararıda fazladır zaten doktorlar havuç suyunun Bebek suyunu fazla olmasına karşın bilimsel çalışma olmadığını söylüyor ondan dolayı doktorların dışında kimseyi dinlemeyin

Kubramss muzla sutu robotta cekip muzlu sut yapip icine ceviz katin icin bide kasar peyniri yeyin

Kabak çekirdeği avokado pekmez süt ürünleri çiğ kuruyemişler kaşar peyniri muz ve meyveler

Tabi birde tüm gruplardan yemek çok önemli sayılan gıdalar Ekstra olan şeyler tüm tahıllar et tavuk balık bunlar baştan olması gereken şeyler

Kubramss ben yirmi gün önce doğum yaptım kilo aldırmıyordum hiçbişey de yemiom çok seçiyorum yemek son ay kaşar ve muz yedim fazlasıyla kaşarı çerez yerine kesip kesip kemiriyodum bir kilomaldırdım öyle üç kilo doğdu

Kubramss
    Banada doktor yeşil mercimek bebege kilo aldırır demistii

Yesim619 iyi de yazan da sade soda yazmış yani bildiğimiz Beypazarı Kızılay var ya hani onlardan

Kubramss kuzum 27+1 1050 gramdı. 29+3 iken 1638 gram oldu. Beslenmem ise herkes gübi besleniyordum yumurta vs hiç yiyemedim ama sadece ekstra yaptığım şey muz. Şekerim sınırda diye muz yemiyordum bu zamana kadar o iki hafta bazen günde bir bazen 2-3 günde bri bi muz yedim bebeğim 300 gram aldı haftalık . Bende oluşan durum bu şeklide tavsiyem muz canım

Kubramss kaşar yumurta kefir yoğurt Ceviz kuru üzüm ıspanak Koyu yapraklı sebzeler Muz pekmez

Yesim619 bana soda nedir açıklarmısınız birde örnek verin hepsinin üstünde maden suyu yazıyor soda yazanı görmedim de 😂

Civcivinannesiii kız bende dedim ki ilk başta yazan kadın sade soda yazmış ben ona istinaden dedim yoksa dediğin gibi evet şekerli oluyor çileklisi karadutlusu falan :)