bebeğe kilo aldıran yiyecekler?
FusunF havucun suyunu nasıl çıkartıyorsunuz peki? Hazır mı satılıyor yoksa
Kubramss muzla sutu robotta cekip muzlu sut yapip icine ceviz katin icin bide kasar peyniri yeyin
guzelbebegimmmmm meyve sıkacagı var canım onla atıyorum içine çıkarıyor
Kubramss kaşar muz tahin mıhlama (kuymak) ceviz fındık bal
Kabak çekirdeği avokado pekmez süt ürünleri çiğ kuruyemişler kaşar peyniri muz ve meyveler
Tabi birde tüm gruplardan yemek çok önemli sayılan gıdalar Ekstra olan şeyler tüm tahıllar et tavuk balık bunlar baştan olması gereken şeyler
Kubramss ben yirmi gün önce doğum yaptım kilo aldırmıyordum hiçbişey de yemiom çok seçiyorum yemek son ay kaşar ve muz yedim fazlasıyla kaşarı çerez yerine kesip kesip kemiriyodum bir kilomaldırdım öyle üç kilo doğdu
Kubramss kuzum 27+1 1050 gramdı. 29+3 iken 1638 gram oldu. Beslenmem ise herkes gübi besleniyordum yumurta vs hiç yiyemedim ama sadece ekstra yaptığım şey muz. Şekerim sınırda diye muz yemiyordum bu zamana kadar o iki hafta bazen günde bir bazen 2-3 günde bri bi muz yedim bebeğim 300 gram aldı haftalık . Bende oluşan durum bu şeklide tavsiyem muz canım
Kubramss kaşar yumurta kefir yoğurt Ceviz kuru üzüm ıspanak Koyu yapraklı sebzeler Muz pekmez
incisu ikisi ayni sey degil soda gazli ve sekerlidir
Maden suyu dogal sudur beypazari kizilay afyon markalı
😊
Civcivinannesiii kız bende dedim ki ilk başta yazan kadın sade soda yazmış ben ona istinaden dedim yoksa dediğin gibi evet şekerli oluyor çileklisi karadutlusu falan :)
miranbeyinmothersi muzu yedikten sonra bir kase yoğurt yeyin şekerinizi dengeler