Muz,kaşar,avakado,tahin pekmez,baklagiller

Tek bir besin veya besin grubu üzerinden gitmek doğru değil. Tüm besin gruplarından dengeli ve sağlıklı biçimde almanız gerekiyor. Böylece bebeğin ve sizin kilonuz olması gerektiği gibi gidecektir. Proteinleri,süt grubunu,cevizinizi,meyvenizi,sebzenizi ihmal etmeyin. Genetik yatkınlık da çok önemli tabi.🌸

Birgul, başlığı bebeğe kilo aldıran yiyecekler? olarak değiştirdi.

Kubramss eger ciddi bı kılo sorunu yoksa hıc oyle kılo aldırmayın dogum dan sonra hemen kılo alıyorlar daha cabuk toparlıyor lar

Ekimmeselesi şükür suyum az değil ama doktor dedikten sonra bir sıkıntı olmaz doktor tavsiye etti cnku başkası etmiş olsa asla dinlemem Zaten

Birgul bu tartışmayı sabitledi.

FusunF benimde suyum iyi ama doktorum önerdi azalmasın diye günde bir bardak havuç suyu içiyorum

Melek141120 Aynen bide bebeğe kilo aldırıyormuş kendininde iki tane çocuğu var oda içmiş hep öyle söyledi 🥰

Kubramss muz ve sade soda cok işe yarıyor 🤗 ama abartıya kaçmamakta lazım muzun şeker oranı yüksek oldugundan her gün bir yada iki günde bir yiyorum ondan hariç sade sodayı her gün içiyorum sütü de unutmayalım her gün bi bardak bazen iki 🙈🥰

Kubramss benimkide kilo olarak geriden geliyordu. 32 ye kadar muz nesguik sade soda kaşar yumurta ceviz fıstık vs yiyordum.kilosu 1850 idi doktor da az ama doğuma kadar 3 olur dedi. Bunlara ek olarak Avakado, çekirdekli kara üzüm ve çiğ bademle fındık yemeye başladım ama çok düzenli yedim aksatmadim 3 haftada 1 kilo almış doktorum ne yedin sen öyle dedi 😅

Kubramss muz kaşar badem ceviz süt cicibebe nesguik devam sütleri mevsim sebzesi ve meyve dedi doktorum bana. Geçen hafta kkontrolüm vardı bebeğe kilo aldırmamiz lazım dedi doktorum. Ben normalde iki öğün besleniyorum. Kahvaltı akşam yemeği olarak. Şimdi sabah eşimi işe geçirirken bir öğün shake ekledim. 10 cicibebe 1 muz 1 bardak süt ceviz badem blenderdan çekip içiyorum. İnşallah faydası oluyordur miniğime ❤️

elifesr8001 soda asitlidir ama maden suyu öneririm magnezyum eksikliği açısından da iyidir