Ozlm34 Bir kızım var onda tavuktan tiksinmistim , Şuan 10 haftalık hamileyim birşeyden tiksinmedim sadece turşu yerdim onu yiyemiyorum sarımsak ve acıya aş eriyorum cinsiyeti henüz belli değil bakalım :)
Maviii Bursi tavuğu seven ben, tavuk görmeye tahammül edemiyordum, neyse ki geçti 💙 24. haftamızdayız cinsiyetimiz erkekmiş
Nesoo Bursi hiçbir şeyden tiksinmedim. Hiçbir şey aş ermedim. Hiç midem bulanmadı bir kere bile. Cinsiyetimiz erkek 💙
Sulemrahkuzey Herşeyden soğudum etrafımdaki bütün kokular beni mahvediyor deterjan yumuşatıcı vs aklınıza gelen ne varsa etten ve tavuktan tiksindim ilk oğlumda çok rahattım ama bunda herşey rahatsız ediyor beni bugün doktor oğlun olabilir dedi bence bi yanlışlık var 😂😂
Meydeyyy yesillimonn aynen canim bende sürekli annemlerde kalıyorum benimde son haftalarım azaldı kokular ama özellikle eşim evim hala yinede kokuyor inşallah sağ sağlim doğururuzda geçer bu bulantılar😩🤭
sedo112 Soğan et tavuk yoğurt hele hele tavuktan aşırı yani oğlum oluyor înşallah :) 9 ay boyunca tatlı yedim çılgınlar gibi
sedo112 1247 Valla hiç belli olmuyor canım aslında böyle şeylerle ama oladabilir neden olmasın ben normalde tatlıyı cok yemezdim ama hamilelikte çok istedim başka belirtilerede bakmak lazım :)
Kadze Bursi tereyağdan tiksindim kokusundna hala da geçmedi ama bol acı ekşi de yedim arada sırada cok nadir de olsa cikolata yedim cinsiyet kız aslında bence cok onla alakalı dgl beslenme alıskanlıgıyla da alakalı asermeler yemeler