Oznurboluzun Elifhira hayırlısı inşallah nasibinizde ne varsa o olsun herkesde farklı oluyor annemde erkek kardeşlerimde hiç et yemezmis kokusuna dahi gelemezmiş bende kıza nasip oldu rabbim gönlünüze gire versin inşallah ♥️
Hasrt033 Gizem51 hahahah ay bende tavuktan tiksindim cnm benimkine ilk olsn dedi 13 haftada 2 hafta öncede kız dendi bakalm yarimden snra gidicem kesinlesir 17+6,yiz 😘😘😊
edaduzenkosar Bursi Çay, tuzlu fıstık, her türlü tatli, (ki tatlı hastasiydim) zeytin, cips bunlardan tiksindim. Tatlı da ekşi de sevmiyorum. Severek yedigim domates salatalık tuzlayip yiyorum. 12+1 cinsiyet belirsiz.
Diyetisyen Et tavuk kıyma köfte hayatta yiyemiyordum kokuyor ve midemi bulandırıyordu şuan geçti tabi KIZIM olacak inşallah 🤗
Harunnisa Bursi tavuktan tiksinmistim 6 yil oldu hala yemem kokuyor mide bulantisi yapıyor oglum olmustu bu bebisimde daha tiksinmedim biseyden kizimdada tiksinmemistim cinsiyetini ogrenmedim daha
Tugbamete Bursi hiç bir şeyden tiksinmedim aksine ağzıma sürmem dediğim şeyleri yavrum için yedim oğlum olcak inşallah 💙💙