yesillimonn şuan cinsiyeti henüz belli değil 11 haftalik hamileyim 6 ci haftada basladi tiksinme bulantı sevdiğim herseyden tiksindim kendimden bile 😂ama Allaha sükür suan iyiyim biraz ama yine de tam olarak gecmedi..
DilekArvs İlk 4 ay tatlı yiyemedim mısırdan tiksindim ve garnitür konservesinden hala yiyemiyorum oğlum olacak 🤗
Oznurboluzun Bursi 16+4 günlüğüm bugün kızım olacağını öğrendim ve 13 haftaya kadar etten tiksindim hiç yemek istemedim et tavuk ikiside
Meydeyyy Bursi herşeyden tiksindim evimden eşimden odamdan ama en çok kuruyemiş ve tavuktan tiksindim🤭 inşallah 3 hafta sonra kızım olucak🙏😊
yesillimonn Meydeyyy aynisi bende de var canim evden ve eş ten tiksinmek çok zor oluyo bu yüzden bi süre annemlerde kaldim eşim aradigi zaman bile midem bulaniyodu hala da tiksiniyorum ama aşırı degil 😑
Meydeyyy yesillimonn aynen canim bende sürekli annemlerde kalıyorum benimde son haftalarım azaldı kokular ama özellikle eşim evim hala yinede kokuyor inşallah sağ sağlim doğururuzda geçer bu bulantılar😩🤭
Didem58 Eşimin bi parfümü var valla resmen ayak kokusu gibi geldi ilk zmnlar Nasıl benzettm bende blmiyorum 😂kızım olacak Allahın izniyle 😂🤗😍
slmdnr herseyden kavundan buzdolabindan evden oturdugum apartmandan deterjan parfum sampuan bile tiksinmistim o derece
ZeynepEdaa Bursi ilk zamanlar sut ve sut ürünleri yumurta falan yiyemedim uzun bir sure çok tiksindim. Simdi köfte ve karpuz yiyemiyorum tiksinti geldi kizin olacak inşallah
VildanGrl Mantardan tiksindim ve eşim mantar üretmeye başladı 😄🤦🏻♀️ oysa çokta severek yerdim 😋 ama artık kokusuna tahmmülüm yok🙈 henüz belirsiz bakalım 😍🙏🏻
ozgeya Bursi Aklına gelebilecek herşeyden tiksindim,yiyecekler bir yana,eşimden,evimden,bazı reklamlardan ve müziklerden,renklerden,desenlerden,ses tonlarından,herşeyden.. Ve sonucunda oğlum oluyor 🙃