DilekAkkayaYksel Kader0498 26+5teyim 6 kilo aldim hergun kosu bandinda 1 saat tam 5 km yurumeme ragmen hemde😬
Arenn 22haftalig 7 kg almisim nerdeyse 19 a kadar 3 ,5 kg zor almistim nasil bi anda 7 kg oldu soktayim sanirim tatli yemekten 😞😞😞
Leinil 15+2 henüz hiç kilo almadım 🤔 Bebeğim gayet sağlıklı cok şükür , doktorum da herşey gayet normal dedi kilo için acele etmemize gerek yokmuş , ha ama karnım biraz da olsa cıktı mı cıktı 😍
Mervecagdas 34 hafta olduk 10 kg aldım ama son 10 haftadır yavaşladı bulantılar varken karbonhidrat ağırlıklı beslendim şimdi gram gram artıyor sabitledim
Dilekerkan0705 36 haftadayiz 7 kilo aldım sadece bebeğim üç kiloya yakın . Kilolu hamile kaldım ama bebeğim ve kendim için ve normal istediğim için çok dikkat ettim almadım fazla sukur bu halde bile son aylar çok yoruyor insanı fazla kilo alana Allah yardım etsin
Duyguentrk ozgeya maşallahhh bişeyde kalmamış doğuma. Bebiş sağlıklıysa ne güzel kiloda vermiş oldun. Bende 9 kilo verdim 16. Haftayım daha almadım. Keşke senin gibi olsam😊😊
ozgeya Duyguentrk gayet sağlıklı,boyu ve kilosu haftasıyla uyumlu.doktorum zaten kilo almamı istemiyor,böyle hazır kilo vermişken alma ve doğumdan sonra da rahat et dedi.ben de sağlıklı besleniyorum tamamen,bu yüzden kilo çok almıyorum.
ozgeya Duyguentrk inşallahhh 😄 her ne kadar 12 kiloyu kötü bir şekilde verdiysem de bebeğim uğurlu geldi,kendimi çok daha iyi hissediyorum 💪🏻😀
Ikinciyibekliyorum Kader0498 1.72 boyum . 80 kilo ila hamile kaldim . Ilk 3 ay 8 kilo verdim 72 kiloya düştüm. Şuanda 34+5 olduk 75 kıloyum.
Mlkk Ilk hamile kaldığım aylarda 12 kilo aldim 6 aylık olana kadar daha sonra ayda 1 2 kilo aldim toplam 20 kilo aldim şuan 34+2 haftalık sizce çok mu bayanlar
DenizUsta 18 haftama kadar hiç kilo almadım kendi kendime nazar degdırıp bir anda kılo artışım oldu 68 kere hamıle kaldım suan 85 kıloyum 😩😩😩 son 25 günüm kaldı kesin 90 la doğururum
Elifzkan-Ball 30 yakın kılo aldım normal doğum yaptım ve 1 ay içinde 25 kılosunu verdım sadece 5 kılosu kaldı kafanıza takarsanız daha cok alırsınız bunu sakın unutmayın.bebek dunyaya getırmek ıstıyorsanız herseyı göze alıcaksınız bu sekılde bebegınızıde etkılıyorsunuz
Mlkk Elifzkan-Ball ben fazla takmadım ama doktorum kızdı alma ver diye beni de endişelendirdi oyle deyince o yüzden sordum teşekkür ederim yardımınız için bu arada 1 ay içinde 25 kilo nasıl verdiniz söyleyebilir mısınız?