Mlkk Elifzkan-Ball ben fazla takmadım ama doktorum kızdı alma ver diye beni de endişelendirdi oyle deyince o yüzden sordum teşekkür ederim yardımınız için bu arada 1 ay içinde 25 kilo nasıl verdiniz söyleyebilir mısınız?
Elifzkan-Ball Mlkk doğumda 10 kılom gitti daha sonrasında kanama ödem derken bi 10 kılo oyle gıttı emzırmekten geceleri uykusuzluktan sureklı bebege bakmaktan yemek yemeye fırsat bulamamaktan bi 5 kılo daha gitti
Oglununannesi Kader0498 14 kilo 15 di 1 i gitmiş sanırım son haftalarda gerçekten veriliyormuş kilo durduk yere neden 1 kilo verdm bilmiyorm😐şişimde bi de ben yeni doğum yapmıştım 7.5 aylıkken hamile kaldım Bebekte geç döllenme baya bi 10.5 aydır regl olmuyorum ama 36+5 gebeyim😂
Biology26 Kader0498 toplamda 7 kilo aldım doğum yaptım eve geldim 4 kilosu gitmişti. Bebeğim 3 kilo doğdu.
Ireem20 Kader0498 Ben 38 haftamda doğum yaptım 6 gün oldu ☺ 26 kilo aldim toplam 😣 Ama çok şükür 12 kilosunu vermişim bile
Serap1994 yaseminnn54 Aynı durum bende de var malesef karnımdan çok kalcam ve yanlarım büyüyo nolacak nasıl gidecek bilemiyorum şimdiden kara kara dusunuyorum🤔😥
yaseminnn54 Serap1994 Benim yanlarımda bişey yok ama basenlerimde var 😂 Elbet bir şekilde gider en azından umut fakirin ekmeğidir 😂😂😂😂 Emzirme döneminde spora başlamayı düşünüyorum direk 🙈
HicranKzn 20 kilo aldım 38+4 de Doğum yaptım 8.gün 17 kilo vermiştim 1 ay oldu eski halime geldim. Birde sezaryen ile oldu 🤗 hiç takmayın kiloyu veriyorsunuz zaten.
Serap1994 yaseminnn54 Bende aynısını düşünüyorum doğumdan sonra toparlanım spor yapmaya başlıcam insallah anca sporla gider bu sislikler
aburcin Serap1994 ayni seyi ben de dusunuyorum kizlar insallah. saglikla bi dogum yapalim. esime simdiden diyorum aksamlari 1 saat bakarsin artik, ben spora giderim diye.😂 o da saolsun bakatim tabi diyor.😍zaten kilolu hamile kaldim. insallah cok ta almam. 😐
Gamzeekrn 23 haftalık hamileyim 8 kilo aldım ama aşırı. Ödem var bende vucudum iğrenç duruyor 60 ile hamile kaldım ya artık kafama takmıyorum çünkü bebeğimin gelişimi iyi maşallah doğumdan sonra veririz kızlar düşünmeyin doğumdan sonra bebiş uyurken kulaklıkları takip dans edin ter su içinde kalıncaya kadar 😊