Ireem20 Kader0498 Ben 38 haftamda doğum yaptım 6 gün oldu ☺ 26 kilo aldim toplam 😣 Ama çok şükür 12 kilosunu vermişim bile
deletedmom503 29+5 haftalığım 18 kg aldım ama görüntüde top kadar bi göbüş var başka da bisey yok çünkü zaten çok fazla zayıftım aldıgım kilolar sadece yakıştı normale döndüm o kadar zaten kilo almaktan da korkmuyorum kalan kalsın bebeğim sağlıklı olsun yeter ki ben zaten kilo almak istiyordun insallah göbek hariç gerisi kalır😄😄😗😗
Nslhnfdn Kader0498 22+0 dayiz 4 kilo almisiz :)) spor yapmiyorum ama aksama kadar surekli oturan biri de degilim
MerveSara 28+5 teyim , 6-7 kg arasında gidip geliyorum . Yürüyüş yapmaya çalışıyorum haftada 4-5 gün 🤗
Naz33 Kader0498 2.5 ayda 1 kilo almışım bakalım .. korkuyorum fazla kilodan çünkü hemen kilo alan bir yapım var
DilanKocc 26+5deyim. Gogsumde kitle vardi ameliyat oldum ameliyat oldugumda hamileymisim tahlillerimde hic cikmadi bilmiyoduk. Meliyattan sonra 55 kilodan 51 kiloya dustum ve suan 64 kiloyum cok fazla yemek yiyorum durduramiyorum kendimi 13 kilo aldim 6 ayda 😑😑
Naz33 Kader0498 popom çok çıktı 🙈 kilodan ziyade 😂. Herkes kız diyor ay şu cinsiyet artık bi netleşsede bakalım 🤰🏻
Duyguentrk ozgeya maşallahhh bişeyde kalmamış doğuma. Bebiş sağlıklıysa ne güzel kiloda vermiş oldun. Bende 9 kilo verdim 16. Haftayım daha almadım. Keşke senin gibi olsam😊😊
Oozzee 18+3 hamileyim. Şimdiye kadar sanırım 2 kilo aldım.. 60.8 ile hamile kaldım, bu sabah 63'ü gördüm tartıda ama tahmin ediyorum bi önceki gün çok kaçırdığım için öyle çıktı. 2 gün dikkat edip takip edeceğim gidişatı😀