eylemmmx21 Kader0498 26 haftalik hamileyim 13 kilo aldim bu haftaya kadar ama ben zayif hamile kaldim 47 kiloyla o yuzden kilo almam benim icin iyi oldu:)
Kader0498 Minikbebek yarin 7 haftayiz ☺️ İlk baslarda 3 kilo verdim 61 kiloya düştüm 1 haftadir tartilmiyorum 🙈
Kader0498 Minikbebek bende fazla kilo almaktan korkuyorum açıkçası bu yüzden cok sik yogurt tuketmeye dikkat ediyorum
Happygirl10 Ben nolcam bilmem daha 17 haftalık hamileyim ve şimdiden 5,5-6 kilo oturup ağlamak istiyorum 😢
SaziyeTml Happygirl10 bence çok kafaya takmayın. İlk aylarda hatta 5. Ayıma kadar 11 kilo almıştım . Şu an 35+6yız 15 kg aldım. Sağlıklı sıhhatli olsun da bebişler gerisi önemli değil☺️
Happygirl10 SaziyeTml takmıyorum çünkü o kadar göstermiyorum kiloyu ama ayaklarımin altı aciyor yere basarken ve ellerim kilodan mi acaba diye düşünüyorum 😲
yaseminnn54 Kader0498 30 haftalığız 7 kilo aldık son zamanlarıda atlatırsak tamamdır 🙈 Fazla yorulmamam gerekiyordu plesanta öndeydi o yüzden spor yapamadım basenlerim çıktı hamilelik sonrası onları nasıl yok edicem diye düşünüyorum 😏🙈
Serap1994 yaseminnn54 Aynı durum bende de var malesef karnımdan çok kalcam ve yanlarım büyüyo nolacak nasıl gidecek bilemiyorum şimdiden kara kara dusunuyorum🤔😥