UmutsuzPolyanna Deletedmom62627 yarım saat daha takip et bakalım sonra aklan paklan git hastaneye 🤣 ama şey demesinler Sen yine geldin mi?? 😅
Bebiscann UmutsuzPolyanna sen yine mi geldin püff fısıltılar baslicak bığtırdı bu kadın bi doğurmadı hadi doğurtağh bunu😈😈🤣🤣🤣
Bebiscann nevarneyokk ben söylüyorum sık gelen kasılmalar doğum sancısı diye bel ve kasık ağrısı herkeste olmaz ama sık sık kasılma kesinlikle sancidır 2 ay önce çektim hatırlıyorum unutmadım son gece kasık ve bel ağrısı da eşlik etti
Deletedmom62627 nevarneyokk helen gitmiyiçem habtaneye bekliyicem. Gidersem nstye bağlarlar başkada bi halt yapmazlar. Suyum gelirse ya da dayanamayacak olursam giderim dua et bugün suyum gelsin 😓❤️
Busrakzlkc Deletedmom62627 bazen su gelmeden de açılma oldugu oluyo dikkat edin aşağı doğru baskı hissetmeye başlarsan kesinlikle git. Büyük tuvaletin geliyomuş gibi
UmutsuzPolyanna nevarneyokk valla haklısın instada cinsiyet tahmini için para yatıranları gördük sende dönersin köşeyi 😃😃
nevarneyokk UmutsuzPolyanna Ahahshs burda cinsiyet tahmini bilmekle ünlenmiş biri vardı gülseren diye herkes onu etiketliyorsu soru postu açıyorlardı ahahaha