Eslemmiraaa miyopmom yani keşke söylese ben ısrarla tahmin istedim zaten netleşmeden kıyafet alışverişine girmeyeceğim
Mavisogretmen Zeliha_Enes1 bende 12+2 yum bana da %80 kız dedi ☺️ Şimdi burayı okuyunca bende kendi kendime kiz senesi galiba dedim 🌸🌸 bakalım ocağın ilk haftası bir daha gideceğiz net söyler bizde alışverişe başlarız ağırdan 🥰🥰🥰 Zeliha_Enes1
Twiligtendless Eslemmiraaa merhaba 12.haftamda ikili tarama girdim ve renkli ultrason ile de baktı bebişe cinsiyet tahmininde bulundu 2-3 haftaya kesin söylerim dedi sizce kesinmidir
Eslemmiraaa Twiligtendless yani bize %80 %90 kız dedi bulunduğu yüzde yüksek olduğu için ben değişeceğini sanmam ama 16.haftada netleşir yine net değil belki bacak arasına kordon yada başka bişi gelip engelleye biliryormuş sizin de yüzdelik tahminize göre karar verir değişmez diye bişey yok yanılma payı muhakkak var
Galadriell Eslemmiraaa Benimde 12+5 haftalık, ikili taramamız da Salı günü, inşallah iyi gelir sonuçları. Cinsiyete gelince hiç konusu bile açılmadı Avrupa’da biraz geç söylüyorlar🤦🏼♀️
Domdom Eslemmiraaa bizde 16+1 iz miniğimizle 🥰 doktor amcamız 14+4 ken büyük ihtimalle kız ama hemen alışveriş yapmayın 16 da kesin söyleyeceğim dedi. inşallah değişmez 😍👧🏼
Domdom Eslemmiraaa bana da öyle geldi paylaşımları görünce canım😍😍 gelsin zilli kızlarımız 😍👧🏼 oh anne kız alem yapacağız onlarla inşallah 😍🥰👧🏼🌸
Sld-kocbay Eslemmiraaa bend dün gittim doktor sadece poposunu görüp %80 kız dedi ama sadece poposunu görebiiuotım keyfci biZimkide belli olmaz dedi