Hamisssss Eslemmiraaa ben çok vera koymak istiyorum ama yanına bir isim daha koyasım var gibi çok kararsızım ya 🥰🥰🙈🙈
Domdom Hamisssss zamları bende düşünüyorum canım 🥶🥶 ama eşimle alışveriş için erken gözüyle bakıyoruz. 8 haftalık bir kaybımız vardı galiba korkusu kaldı içimizde biraz 😢 ama almamak içinde zor tutuyorum kendimi 🥰
Mavisogretmen Hamisssss vallaha biz bebek arabasını aldık çok pahalılar ama ocaktan sonra daha da pahalanacak en iyisi şimdiden alıp koymakti 👍☺️
Domdom Eslemmiraaa bana da öyle geldi paylaşımları görünce canım😍😍 gelsin zilli kızlarımız 😍👧🏼 oh anne kız alem yapacağız onlarla inşallah 😍🥰👧🏼🌸
efeninannesi_nur Eslemmiraaa 15+2 olduk bizde bugün doktorumuz bize 11.haftada erkeğe benziyor demişti sonra ikili tarama için gittik 12 de o zaman da erkek demişti nasip olursa bir oğlum olucak🥰😊
Veraleyl 15+2 de doktorum %90 kız dedi ama suanlik unisex almaya çalışıyorum 20. Haftaya kadar nedense güvenemiyorum 😅
ddmyldz-33 Haftada doktorumuz tahminim kıza benziyor erkeğe benzemiyor dedi ismini Eylül deniz düşünüyoruz kararımız değişmezse 🥰🥰
Gorkeminannesi Erkek annesi olarak kızı olacaklara cok imreniyorum tabi ki önceliğim Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin benim suan 7+2 daha cok var öğrenmeye sizin gozunuz aydin simdiden saglikla kucağınıza alin insallah 🥰💗
Eslemmiraaa Gorkeminannesi amin canım inan anlamıyorsun zamanın nasıl geçtiğini başta bende daha çok var diyordum bak cinsiyetini öğrendik bi bakmısız doğurmuşuz😅💖
Fatma656565 Gorkeminannesi benim de iki oglum var saglikla gelsinde 3 cu ister istemez kiza gonul gidiyor tabi hayirli evlat olsun yanliz degilsin🙈