Eslemmiraaa Bugün 12+4 bebişimizi görmeye gittik %90 kız dedi hocamız , 16.haftada net söylerim dedi ama baya poposunu döndü bize kız olduğunu anladık yani 😅 ve kocaman olmuş öyle keyifci ki sizin nasıl gidiyor ? 2 li tarama sonuçlarınız çıktı mı ?
Merve-0535 Eslemmiraaa doğum 8 Haziran görünüyor. Şuan 15+3 haftayz 🥰 12+6 gördüm en son bebeğimi. Bacaklar kapalı şekilde duruyordu. Cinsiyet öğrenemedm 😂 boyu 6.9 cm di. haftaya kontrol var inşallah öğrenirim 🥰🤲🏻 2li tarama da çok şükür iyi çıktı ❤️
Eslemmiraaa Kizum Hamisssss İsmini düşündünüz mü ? 🙈 Biz eşimle en başından beri kız olursa Ada erkek olursa Ege diyorduk ada olarak kaldı değişmeyi düşünmüyorum
Kizum Eslemmiraaa benim 20 aylık bir kızım var zaten ismi alin defne ikinci de lina ya da Zeynep düşünüyoruz bakalım 😄
Hamisssss Eslemmiraaa ben çok vera koymak istiyorum ama yanına bir isim daha koyasım var gibi çok kararsızım ya 🥰🥰🙈🙈
Eslemmiraaa Merve-0535 Ya minnoş desene 😅 bizimkide öyle bi ayırmış ki keyif yapıyor rahatsız oldu döndü totosunu şansımıza net gösterdi 😅🙈🐣 insan merak ediyor gerçekten sağlıkla öğrenirsiniz inşallah
asbehra Merve-0535 bir sey sormak istiyorum ne içseniz tuvalete gidiyormusunuz ben ilk aylar hiç sık gitmezdim ama bu ara çok gidiyorum sizde de böyle bir durum var mı 🤨
miyopmom Eslemmiraaa aslinda 13. Haftada gittigimde baya bacaklari acikti ben bos gordum ama doktorum 16 dan once soylemedigi icin bende ses etmedim 😂
miyopmom Eslemmiraaa 15 haftadayim en son gittigimde 13 haftaydi cinsiyeti 16 dan once soylemiyor doktorum emin olmak icin :) bakalim insAllah icerde hwr sey yolundadir ve sagliklidir 🤲🏻♥️
Eslemmiraaa miyopmom yani keşke söylese ben ısrarla tahmin istedim zaten netleşmeden kıyafet alışverişine girmeyeceğim