Merhabalar anneler benim gibi bebeğini yeni öğrenenler var mı aranızda nasıl öğrendiniz neler hissettiniz gelin duygularımızı mutluluğumuzu paylaşalım 🥰🧿
Hamile olduğunu yeni öğrenen anneler neler hissediyorsunuz 💘🌸
HMBD ya aynen bende öyle, uygulamaların gösterdiğine göre 5 haftalık gözüküyorum ama şaka gibi geliyor kalp atışını ya da keseyi görmeden hamileyim diyemiycem galiba 😬 ama doktorlara göre kesinlikle gebeyiz çünkü ne olursa olsun döllenme olmuş sonuçta😅 hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım, Rabbim isteyen herkese de nasip etsin amin🤲🏻🌸
İlk gebeliğim düşük oldug için bunda biraz tedirginim keseyi gördük ama bebek görünmedi sanırım kalp atışını duyana kadar hep bı tedirginlik olacak
5+4 teyim karışık duygular içerisindeyim ve korkuuuuı☺️
- Düzenlendi
Çok Farklı Bir Duygu İlk Daha Yaşıyorum Daha Haftalık Ama olsun ☺️7+4yiz Degişik duygular Hissedebiliyorum.
Buseckc 34+4 günlük hamileyim halen daha duygularım karışık sabırsız heyecanlı bazen de korkuyorum ilk hamile kaldığımda da korkmuştum ne yapacağımı nasıl tepki vereceğimi bilmiyordum sonra bişey olur telaşı sarmıştı içimi şimdi de aynı telaşım var Allahım sağ salim kavuştursun inşallah yavrularımıza sanırım anneliği onu kucağıma ilk aldığım an daha net anlayacağım şimdi karnımda onu rahat ve daha kolay koruyabiliyorum. Doğduğunda Rabbim her daim mutlu etsin yavrumu bende inşallah her mutluluğunda göz yaşında yanında olabilirim onu koruyabilir ona sonsuz sevgimi hissettirebilirim.🌼
4.4gunluğuz dogurana kadar hamileyim diyemicem icimde hep korku var rabbim sag saglim almayi nasip etsin insallah
Buseckc sadece hamile olduğumu öğrendiğim an çok ağladım. Sonra hiç bir şey hissetmedim. Taa ki hareketlerini hissetmeye başlayana kadar. Ozamana kadar üzülüyordum ben nasıl anne olcam niye hiç bir duygu sevinç hissetmiyorum diye. Ama hareketlerini hissetmeye başlayınca o annelik hissi içime gelmişti dünyalar benim olmuştu 🥰🥰