Buseckc bana doktorlar çocuğun olmaz demişlerdi , kistler yumurtalıkları hep kaplamış senin hamile kalman zor demişlerdi , içimde hep bi tedirginlik vardı ama olmayacağına da hiç inanmamıştım , evlendikten sonra ilk 1.5 yıl çocuk istemedim , eşim de saygı duydu , denemedik yani . Kendimi hazır hissettiğimde olabileceğine inandım , Korunmayı bıraktık 4 ay sonra midemde bişeyler olmaya başladı yanıyordu ağzımdan acı sular geliyordu ve inanılmaz koku hassasiyetim oluştu ben ilk iki hafta anladım bu ay bebeğim olacak benim dedim ama tabi adeti beklemeye başladım , hem korku hem sevinç yaşadım kendi kendime eşime belli etmedim . O süreçte hep uyudum ve ne olur ne olmaz diye de yattım genelde ,Tarihim geldi ve adet olmadım , test yaptım negatif çıktı, bi üzüldüm çünkü midem koku hassasiyetim ve göğüslerim kesin hamilesin diye bağırmıştı yani :) aradan 5 gün geçti tekrar test yaptım çift çizgi vardı , hemen ertesi gün doktora gittim netleşsin eşime öyle söyleyim onu da heyecanlandırmak istemedim boştan yere , muayene oldum 4.haftayı az geçmişti yani , evet hamilesin kese var ama bebek daha oluşmamış dedi doktor , sonuçta hamile olduğum için eşime söylemiştim yaklaştık 3 gün 3 gece şaka değil karşılıklı ağlamıştık çünkü oda biliyordu doktorların bana sen hamile kalamazsın dediğini . 6 haftayı geçerek devlete tekrar muayene oldum bebek oluşmamış iki hafta içinde oluşmazsa kürtaj yaparız dediler pişkin pişkin , birde iki kere devlete muayene oldum ili hafta arayla ikisi de görmedi , burdan sordum bende ,yazanlar bekle özele git başka doktora git dediler , özele gittim ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk , ama o iki üç hafta eşimde bende perişan olduk yani . Şuan 8+1 deyim 2cm sağlıklı bir bebeğimiz var elhamdulillah, rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın isteyip de bebek sahibi olamamak her açıdan çok zor , eşin kabul etse çevre etmiyor , Allah kimseyi aratmasın