Poncikim Ness23 1 numara çok küçük oluyor 2 de çok az gidiyor birde markasına göre değişir bazı markalar aşırı küçük oluyor
MerveNur- Ness23 evet öyle ve baya yanlarıma ulaşmaya başladı eziyor gibi hissediyorum😂bazen de alarm çalınca uyanıp vurmaya başlıyor alarma değil ona uyanıyorum 😂😂
papatya-123 44 gün kaldı 🥺 Nefes darlığı, yataktan sürünerek kalkma, bel kalça ağrıları, bebiş tekmeleri 💛 Hastane çantamız hazır. Sağlıkla bekliyoruz canımız bebemiz 🌺
Mrs_Demir Ness23 39+1 uygulamaya göre 6 gün kaldı doğmuyorduuuu 🙄 salı gününe kadar doğmazsa doktorumuza gidicez bakalım nolucak 🤔
Meryemce92 Ness23 Son 54 kaldı. Hiç bi hazırlık yapmadım. Alıncak şeyler var daha. Hastayım ⅘ gündür annemlerde kendimi karantinaya aldım 😂 iyileşeyim ilk işim hazırlıklara başlamak olucak. Gece mesailerinede alışkınım tabi zorlanıcam ama en azından ilk kızdan tecrübe var.
Ness23 Meryemce92 oo sizde tecrube var tabi:)benim ilk cok tecrubesızım.Yan mı yatması lazım,sırt ustumu süt gelmesr naparım.Lousalık nasıl gever bır suru tedırgınlık😀
Minikmucizem10 Hastane cantasini açıkçası ablam hazirladi diye bilirim tecrübeli olduğu için yoksa ben fazla fazla bi sürü şey doldurmuştum 😃 yakınlarınızdan tecrübeli olanlardan yardim isteyebilirsiniz bence birde hastane eve cok uzak değilse abartmaya bence gerek yok ama mesafe varsa kesinlikle bol bol abartin stres yaşamaktansa 🌸
Meryemce92 Ness23 Yapa yapa alışıyorsun yaa doğduktan sonra sanki herşeyi bi anda öğreniveriyorsun ☺️ Doğuştan anne oluyorsun sanki.
papatya-123 Ness23 Hastane çantama evet. Annem al her ihtimale karşı dedi, manuel küçük bir şey zaten, aldım ben de. Almak istemiyordum aslında ama anne sözü işte 🤣