RumeysaNur34 Ness23 kız maşallah de aman aman nazar değmesin nasıl şanslısın 🤭🤭🥰 özendim şuan sana 😅😅🙏 tabi canım çoktan belliydi Elizan olacak kısmetse 🥰 sizin belli mi canım
MerveNur- Ness23 bak bende de üst üste 2 gün aynı yere kramp girmesiyle uyandım sonra soda içtim uyumadan önce daha da ağrıyla uyandığım olmadı şükür
MerveNur- Ness23 39 bizim de 😍 ama son zamanlar cidden zormuş vucudum çok ağırlaştı ödemler başladı hastane çantamı hazır genel şeyleri koydum. Gece uykusu da korkutuyor beni ağır uyuyorum hala ya uyanamazsam diyorum 😂😂
Ness23 MerveNur- bende öleyim geceleri bazen hiç uyanmıyorum uyandıgımda sag tarafımda yatıyorsam hemen oynuyor mu dıye beklıyorum.Hıc hareket etmeyınce azap cekıyorum😀
MerveNur- Ness23 valla ben de hayal meyal uyanıyorum geri dalıyorum öyle problem yaşamıyorum 😂😂 of ya doğunca da böyle olursak☹️
Ness23 MerveNur- öfffff ben de korkudan rahat hareket edemıom ki ama cok hareketlı bu aralar sızınde ole mj
Poncikim Ness23 17 Ocak inşallah . Çocuk bezi ıslak mendil ennfarzi 😁😁😁terlik hasta bezi hastane çıkışı battaniye filan 😀
MerveNur- Ness23 evet öyle ve baya yanlarıma ulaşmaya başladı eziyor gibi hissediyorum😂bazen de alarm çalınca uyanıp vurmaya başlıyor alarma değil ona uyanıyorum 😂😂