goktugun_annesiii rabiamustafa canım gittim doktora çatı muayenesi yaptı aşırı acıdı sana anlatamam ya 🤦🏼♀️ doktorum catin çok dar istesende yapamazsın normal doğum dedi sezeryan yapalım dedi bende kabul ettim 6 Ocak bebeğimi kucağıma alacağım Allah’ın izniyle 🥰🤰
rabiamustafa goktugun_annesiii ayyy kıyamam yaaa demekki herkesde farklı dar olunca acıyo belkide 😕olsun yaa hayırlısıyla al kucağınada 2side doğum sonuçta canım senin günde belli olmuş ayyyy ne heyecan ama 😍 🙏
rabiamustafa goktugun_annesiii sağlıkla gelsinde canım 2niz içinde hayırlısı öykeymiş dmekki günü falan da belli olunca ayrı bi heyecan olur yaaa böyle bişyden haberimiz yok bekliyoz😀
goktugun_annesiii rabiamustafa kız olmaz olurmu kalbim çıkacak valla günlerde çabuk geçiyor bir yandan aşırı korkum var başıma ne gelecek bilmiyorum bebeğimi de sağ salim almak istiyorum bir yandan çok karışık herşey kafamda inan ki 😅😘
rabiamustafa goktugun_annesiii korkma korkma bebeğine kavuşucağını kollarında olucanı düşün kokusu sesini duyabilceksin öyle düşün Allah yardım eder inşallah ayaklanırsın biran önce 🙏
goktugun_annesiii rabiamustafa ah keşke korkmasam valla çok stres yapıyorum ya 🤦🏼♀️ zaten bebeğimi düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum canım ama bakalım az kaldı çok 🙄
rabiamustafa goktugun_annesiii Allah yardım eder Göktuğun annesi rahat ol sen😍🙏isimde belli olmuş artık hayırlısıyla ismiyle güzel günler görsün inşallah😍
goktugun_annesiii rabiamustafa amin canım benim Allah razı olsun cümlemizin inşallah 🧡🧡🥰 Göktuğ Arel koyacağız Allah’ın izniyle 🥰🌼
Pisili Bende en son 100 diyordum simdi 77oldu bile. 100den sonra 77ye nasil indik hic anlamadim cok cabuk oldu sanki😅
rabiamustafa goktugun_annesiii bizimde bugün kontrol vardı nst falan sancı bişy çıkmadı şükür haftaya salı muayene çağırdı yine çatıya bakçam dedi ozmana kadar doğurmazsam tabi 😂